Τροχαίο δυστύχημα στην Αθηνών-Πατρών: Νεκρός οδηγός που απανθρακώθηκε μετά τη σύγκρουση
Από τη σφοδρή σύγκρουση υπάρχουν και δύο τραυματίες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα ακόμη τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών, στο ρεύμα προς Πάτρα, στο ύψος της Παναγοπούλας.
Σύμφωνα με το tempo24.news, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν υπό συνθήκες που διερευνώνται από τις Αρχές. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το ένα από τα δύο οχήματα πήρε φωτιά, με αποτέλεσμα ο οδηγός να βρεθεί απανθρακωμένος.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που προχώρησαν στην κατάσβεση της φωτιάς, ενώ η Τροχαία έκλεισε προσωρινά το ρεύμα για την ασφαλή διεξαγωγή των ερευνών.
Δύο ακόμη άτομα που επέβαιναν στο δεύτερο όχημα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής για άμεση νοσηλεία. Η κατάσταση της υγείας τους δεν έχει διευκρινιστεί πλήρως μέχρι στιγμής.
Αποκαλύψεις για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεσμεύτηκαν 500 εκατ. ευρώ - Το κόλπο με το πόθεν έσχες «λευκής κόλλας»
Παυλίδης στο ethnos.gr για τον σεισμό στο Λασίθι: «Εξελίσσεται ομαλά η μετασεισμική ακολουθία - Κατά πάσα πιθανότητα μικρό το ρήγμα»
Νεκρός εκατομμυριούχος κυνηγός στην Αφρική: Έψαχνε αντιλόπες και σκοτώθηκε από πέντε ελέφαντες
Κυλιόταν στο χαλί ενώ μιλούσε ο Τραμπ: Ο δίχρονος που έκλεψε την παράσταση στο Οβάλ Γραφείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



