Δημιουργούν κατασκευές με τα σκουπίδια από τις παραλίες (vid)
«Όλα τα έργα δημιουργούνται από υλικά τα οποία είτε μας τα έφεραν για ανακύκλωση, είτε τα μαζέψαμε», ανέφερε μέλος της διοικούσας επιτροπής της Ionian Recycle Hellas🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τα μέλη της Ionian Recycle Hellas μαζεύουν σκουπίδια από τις παραλίες τα οποία αξιοποιούνται κατάλληλα και γίνονται έργα τέχνης.
Η κυρία Χρύσα Πάντου, μέλος της διοικούσας επιτροπής του οργανισμού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος 5:30» του Open TV για το πρωτότυπο αυτό εγχείρημα.
«Ότι βλέπετε σε αυτόν το χώρο είναι κατασκευασμένο από ανακύκλωση, τίποτα δεν είναι αγορασμένο. Είναι όλα πράγματα, τα οποία είτε μας τα έφεραν για ανακύκλωση, είτε τα μαζέψαμε. Υπάρχει πολύ υλικό καθώς στη ομάδα έχουμε πολλούς καλλιτέχνες που ασχολούνται με διάφορα και δίνουν μια δεύτερη ζωή σε αυτά τα υλικά».
«Εμείς κάνουμε ενημερώσεις στα σχολεία, αλλά τα παιδιά έρχονται και στο χώρο μας για να κάνουμε κάποια πράγματα μαζί, τα οποία παίρνουν και στο σπίτι μας», ανέφερε, μεταξύ άλλων η κυρία Πάντου.
Επιπλέον, παρουσιάστηκαν πολλά ιδιαίτερα έργα τέχνης που υπήρχαν στο χώρο και εξηγήθηκε η ιστορία τους.
Ο χάρτης με όλα τα μπλόκα των αγροτών - «Θα μείνουμε στους δρόμους μέχρι να μας απαντήσει η κυβέρνηση»
Πούτιν: Όλα όσα είπε στη μαραθώνια συνέντευξη Τύπου - Τι απάντησε για τα σενάρια πολέμου στην Ευρώπη
Συγκλονίζει η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στην Αθήνα - «Μπέμπα μου ξύπνα»
Αίγυπτος: Εντυπωσιακή ανακάλυψη - Αρχαιολόγοι βρήκαν τον χαμένο Ναό του Ρα 4.500 χρόνια μετά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



