Μεγάλες ζημιές υπέστη το ασθενοφόρο που έπεσε στην κλούβα της ΕΛΑΣ - Πώς οι ασθενείς γλίτωσαν τα χειρότερα
Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα το ασθενοφόρο να υποστεί σοβαρές ζημιές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Από τύχη δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί κατά το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στον Πλατύκαμπο Λάρισας, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε με κλούβα των ΜΑΤ, η οποία βρισκόταν σταθμευμένη στην Εθνική Οδό, στο πλαίσιο των μέτρων της ΕΛΑΣ λόγω των αγροτικών μπλόκων.
Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα το ασθενοφόρο να υποστεί σοβαρές ζημιές.
Μάλιστα από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο συνοδηγός του ασθενοφόρου, ο οποίος υπέστη κάκωση στη μύτη. Ευτυχώς η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο συνοδηγός του ασθενοφόρου μιλώντας στις κάμερες, ανάμεσα στις οποίες και του OPEN, κατήγγειλε ότι η κλούβα δεν είχε φώτα, ενώ δεν υπήρχαν όπως λέει προειδοποιητικά σήματα. Από την ΕΛΑΣ υποστηρίζουν ότι ήταν αναμμένα τα αλάρμ.
«Στα δέκα μέτρα είδαμε την κλούβα μπροστά, κάθετα. Γιατί έκλεισαν τον δρόμο στην ερημιά; Το πλήρωμά μας ήταν μπροστά και είχαμε δύο περιστατικά» είπε και στην κάμερα του OPEN που ήταν στο σημείο.

Κατά τον ίδιο, οι τραυματίες που ήταν στο ασθενοφόρο είναι καλά διότι ήταν καλά δεμένοι.
Δρόμος κόπηκε στη μέση στην Καλλιτεχνούπολη: Εικόνες αποκάλυψης μετά την κακοκαιρία
Υπό έρευνα ακόμη δύο βουλευτές για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ - Νέα δικογραφία στη Βουλή
Μαρία Καρυστιανού: Η είσοδος στην πολιτική, το διαζύγιο με ψηφοφόρους και οι προκλήσεις του μέλλοντος
Γραμμή 4 του μετρό το 2032... και αν: Και επισήμως τριετής καθυστέρηση στο έργο - «ανάσα» για την Αθήνα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



