Μεθυσμένος οδηγός έτρεχε με 200χλμ. στον Κηφισό! Το βίντεο
Ο οδηγός εντοπίστηκε από άνδρες της Ο.Ε.Π.Τ.Α. που τον είδαν να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στη σύλληψη ενός 46χρονου οδηγού που μετέτρεψε κεντρικές οδικές αρτηρίες... σε πίστα αγώνων, παραβιάζοντας σωρεία διατάξεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, προχώρησε τα ξημερώματα του Σαββάτου (18/04) η Τροχαία Αττικής.
Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που προχώρησαν στη σύλληψη του δράστη ανέφεραν πως το όχημα έτρεχε στη Λεωφόρο Κηφισίας με ταχύτητα που υπερέβαινε κατά 120 χλμ/ώρα το ανώτατο επιτρεπτό όριο του συγκεκριμένου δρόμου.
Ο οδηγός εντοπίστηκε από άνδρες της Ο.Ε.Π.Τ.Α. που τον είδαν να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα, τον ακολούθησαν με μοτοσυκλέτα και περιπολικό τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας και τον ακινητοποίησαν στην περιοχή του Περιστερίου.
Το χρονικό της σύλληψης
Ο συλληφθείς εντοπίστηκε μεταμεσονύχτιες ώρες σήμερα (18-4-2026) επί της Λεωφ. Κηφισού, να κινείται με ταχύτητα άνω των 200 χλμ/ώρα υπερβαίνοντας το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο ταχύτητας κατά 120 χλμ/ώρα και ενεργώντας παράλληλα επικίνδυνους ελιγμούς.
Αφού τον ακινητοποίησαν στο Περιστέρι, διενήργησαν και έλεγχο με αλκοολόμετρο όπου και διαπιστώθηκε ότι βρίσκονταν και υπό την επήρεια αλκοόλ με ένδειξη 0,37 mg/l.
Σε βάρος του 46χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από το Α’ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής για επικίνδυνη οδήγηση ενώ το όχημα του 46χρονου κατασχέθηκε.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Το βίντεο
Δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία στους τρεις συλληφθέντες για τη δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο - Τι υποστηρίζει η κοπέλα του δράστη
Παυλίδης στο ethnos.gr για τον σεισμό στο Λασίθι: «Εξελίσσεται ομαλά η μετασεισμική ακολουθία - Κατά πάσα πιθανότητα μικρό το ρήγμα»
Νεκρός εκατομμυριούχος κυνηγός στην Αφρική: Έψαχνε αντιλόπες και σκοτώθηκε από πέντε ελέφαντες
Κυλιόταν στο χαλί ενώ μιλούσε ο Τραμπ: Ο δίχρονος που έκλεψε την παράσταση στο Οβάλ Γραφείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



