Ενότητες στο άρθρο: 📌 Ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη του
Απίστευτο σκηνικό στη Θεσσαλονίκη: Ανεξέλεγκτος ταύρος έτρεχε στην Εθνική Οδό
Κυκλοφοριακό κομφούζιο προκάλεσε η αγελάδα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Αναστάτωση προκλήθηκε, το πρωί της Δευτέρας, στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης, όταν ένας ταύρος - που ξέφυγε από παρακείμενο χωριό- βρέθηκε να κάνει βόλτες ανάμεσα στα αυτοκίνητα στο ύψος της Σίνδου.
Ξέφυγε από τον ιδιοκτήτη του
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, η νεαρός ταύρος ξέφυγε από το Καλοχώρι και έφτασε στην Εθνική Οδό όπου τρομαγμένος σουλάτσαρε ανάμεσα στα αυτοκίνητα στην εθνική οδό της Θεσσαλονίκης για περίπου 45 λεπτά προκαλώντας πανικό στους οδηγούς και κυκλοφοριακό κομφούζιο.
Οι υπεύθυνοι της Εθνικής Οδού και ο ιδιοκτήτης έφτασαν στο σημείο το κυνήγησαν και κατάφεραν γρήγορα να απομακρύνουν με ασφάλεια το τρομαγμένο ζώο.
Τα σχολιά σας δημοσιεύονται άμεσα με δική σας ευθύνη. Το ΕΘΝΟΣ θα παρεμβαίνει και τα προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται
Διαβάστε ακόμη
Δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία στους τρεις συλληφθέντες για τη δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο - Τι υποστηρίζει η κοπέλα του δράστη
Παυλίδης στο ethnos.gr για τον σεισμό στο Λασίθι: «Εξελίσσεται ομαλά η μετασεισμική ακολουθία - Κατά πάσα πιθανότητα μικρό το ρήγμα»
Νεκρός εκατομμυριούχος κυνηγός στην Αφρική: Έψαχνε αντιλόπες και σκοτώθηκε από πέντε ελέφαντες
Κυλιόταν στο χαλί ενώ μιλούσε ο Τραμπ: Ο δίχρονος που έκλεψε την παράσταση στο Οβάλ Γραφείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



