Ανατροπή κλούβας του Μεταγωγών στην εθνική οδό (vid)
Από την πρόσκρουση τραυματίστηκαν επτά αστυνομικοί και έξι κρατούμενοι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο - Ανάμεσά τους και ο ψιλικατζής που κατηγορείται για αποπλάνηση της 14χρονης στο Μοσχάτο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νωρίτερα την Τετάρτη, στις 10:25, ανετράπη κλούβα του Τμήματος Μεταγωγών στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, στον κόμβο Τριπόλεως - Καλαμάτας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από την πρόσκρουση τραυματίστηκαν επτά αστυνομικοί και έξι κρατούμενοι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο. Ανάμεσα στους τραυματίες από την ανατροπή της κλούβας βρίσκεται και ο 43χρονος ψιλικατζής από το Μοσχάτο, ο οποίος κατηγορείται για την αποπλάνηση της 14χρονης που αυτοκτόνησε πριν λίγες ημέρες. Ο 43χρονος έχει τραυματιστεί πολύ ελαφρά.
Η κλούβα μετέφερε τους κρατούμενους από την Αθήνα στην Καλαμάτα.
Στον τόπο του ατυχήματος -που αρχικά έμεινε κλειστός, αλλά αργότερα ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία- και στη συνέχεια στο νοσοκομείο, θα μετέβαινε η Γενική Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Σπυριδούλα Καλαντζή.
Για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί προανάκριση το τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ανατολικής Πελοποννήσου.
Από τον διχασμό στη συμφωνία: Πώς η Ευρώπη είπε τελικά «ναι» στην Ουκρανία και απέφυγε το φιάσκο
Νίκος Παππάς: Ζητάω συγγνώμη, δεν γρονθοκόπησα κανέναν - Και τα καλύτερα παιδιά έχουν αδυναμίες
«Είμαι ο Γιώργος ο αληθινός»: Χαμός από κόσμο στην πρεμιέρα του Μαζωνάκη, λίγο μετά τις καταγγελίες
Αυτοί είναι οι τέσσερις φιναλίστ του μεγάλου τελικού του GNTM - Η ανακοίνωση της Ηλιάνας και οι ανατροπές
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



