Μενίδι: Συνελήφθη ο γιος της 89χρονης που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Σοκ προκαλούν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋ 🗣️ Ανοικτό για σχολιασμό

Στη σύλληψη του 62χρονου γιου της 89χρονης γυναίκας, η οποία εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της τα ξημερώματα της Δευτέρας (12/10) μέσα στο σπίτι της στο Μενίδι, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, απαγγέλλοντάς του την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Ειδικότερα, την άτυχη ηλικιωμένη, η οποία εργαζόταν ως ρακοσυλλέκτρια, εντόπισε λίγο μετά τις 2:00 το πρωί ο 69χρονος ανιψιός της μέσα στο σπίτι της, της επί της οδού Σουλίου, όπου συγκατοικούσε με τον γιο της.
Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
Αυτοψία στο σημείο πραγματοποίησε ιατροδικαστής, ο οποίος διαπίστωσε ότι το θύμα έφερε εκδορές και μώλωπες στο πρόσωπο και την περιοχή του λαιμού, καθώς και ενδείξεις ότι προηγήθηκε πάλη.
Ως αιτία θανάτου προσδιορίστηκε ο ασφυκτικός θάνατος, ενώ κατά τις εκτιμήσεις το μοιραίο επήλθε το απόγευμα της Κυριακής (11/10).
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 62χρονος κατηγορούμενος εργάζεται επίσης ως ρακοσυλλέκτης, είναι χρήστης εξαρτησιογόνων ουσιών και αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, ενώ κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.
Κυψέλη: Τέσσερις «στάσεις» έκανε ο μετροπόντικας πριν ακινητοποιηθεί, αλλά στο υπουργείο δεν ψάχνουν το... λάθος
Θύελλα στο Κογκρέσο για τη συμφωνία Τραμπ-Πούτιν: «Παραβιάζεται ο νόμος για τις κυρώσεις»
Το μήνυμα Καμμένου σε... Μητσοτάκη, ο Καρτερός της Αμαλίας και ο Καραμανλής που θα μιλήσει (ξανά)
Γιατί η κυβέρνηση ανακοινώνει μέτρα κάθε δεκαπέντε μέρες - Αύριο οι ανακοινώσεις για το πετρέλαιο θέρμανσης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




