Ο Νίκος Παπαϊωάννου νέος πρύτανης στο ΑΠΘ
Η εκλογική διαδικασία εξελίχθηκε απολύτως ομαλά - Σε εξέλιξη η καταμέτρηση για την εκλογή των αντιπρυτάνεων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πρόεδρος του Τμήματος Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας, Νίκος Παπαϊωάννου, είναι ο νέος πρύτανης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Συγκέντρωσε το 54,3% των ψήφων και επικράτησε του αντιπάλου του, μέχρι σήμερα αντιπρύτανη και καθηγητή Φυσικής, Θόδωρου Λαόπουλου, ο οποίος απέσπασε το υπόλοιπο 45,7%.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η καταμέτρηση για την εκλογή των αντιπρυτάνεων. Έντεκα υποψήφιοι διεκδικούν τέσσερις θέσεις. Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των νέων πρυτανικών αρχών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης εξελίχθηκε απολύτως ομαλά. Στις κάλπες προσήλθε πάνω από το 80% των συνολικά 2.850 εκλεκτόρων, καθηγητών και εργαζομένων στο πανεπιστήμιο.
Διαβάστε ακόμη
Έκρηξη στα γραφεία της Hellenic Train: Τι εξετάζει η Αντιτρομοκρατική – Τα νεότερα στοιχεία από τις έρευνες
Το… γλυκόπικρο μήνυμα των δημοσκοπήσεων για την κυβέρνηση: Οι μεγάλοι «πονοκέφαλοι» του Μαξίμου
Πώς οι δασμοί του Τραμπ επηρέασαν τα ομόλογα και πώς το sell-off ανάγκασε τον πρόεδρο των ΗΠΑ σε... πιρουέτα
Άστατος καιρός - Σε ποιες περιοχές θα βρέξει
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr