Πάτρα: Παρέλαση με Ferrari - Στα κόκκινα η αχαϊκή πρωτεύουσα! (vid+pics)
«Πλημμύρισε» με Ferrari η Πάτρα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι κάτοικοι της Πάτρας που ξύπνησαν και πήγαν στο κέντρο της πόλης για να πιουν τον καφέ τους, αντίκρισαν μια κατακόκκινη πλατεία! Η αχαϊκή πρωτεύουσα αυτές τις μέρες έχει γεμίσει με Ferrari, καθώς στο πλαίσιο της εκδήλωσης Ferrari days, το μεγαλύτερο Ferrari Club της Ιταλίας, Passione Rossa γιορτάζει τα 20 του χρόνια.
Οι ιδιοκτήτες των Ferrari βρέθηκαν στην Ελλάδα στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Patras Motor Show». Χθες, οι 40 Ferrari παρατάχθηκαν στο κέντρο της Πλατείας Γεωργίου στην Πάτρα και μαγνήτισαν το βλέμματα όλων. Στη συνέχεια θα συμμετάσχουν στο 9ο Patras Motor Show μαζί με 150 ακόμη οχήματα. Επόμενος προορισμός τους η Κέρκυρα.
Τα ιταλικά μοναδικά μοντέλα θα πάρουν μέρος στο «Patras Motor Show», που πραγματοποιείται στο Μόλο του Αγίου Νικολάου, στο βόρειο λιμάνι της πόλης. Στο πλαίσιο του show έχουν προγραμματιστεί διάφορες εκδηλώσεις και θα εκτεθούν πάνω από 300 αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών και των ηλικιών.

Επιδρομές σε σπίτια στην Κωνσταντινούπολη: Συνελήφθησαν δημοσιογράφοι - Αστυνομικοί ξυλοκόπησαν εικονολήπτη
«Ελέγξτε αυτά που λέω, θα βγάλετε λαβράκι»: Η αποκαλυπτική επιστολή που «ξεσκέπασε» το κύκλωμα της Πολεοδομίας
Η Google παραδέχεται πως διέγραψε οριστικά δεδομένα πελατών - Η αιτία
Τελικά, τα κινητά ακούνε τι λέμε; Όλη η αλήθεια για τις διαφημίσεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr