Από άδειες μέχρι αποφυλάκιση θα μπορεί να ζητήσει σύντομα ο Μαζιώτης (vid)
Το μέλος του Επαναστατικού Αγώνα με βάση τις ισχιούσες διατάξεις θα αποκτήσει δικαίωμα να αιτηθεί άδεια από τις φυλακές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα βήμα πριν από την αποφυλάκισή του βρίσκεται ο Νίκος Μαζιώτης. Το μέλος του Επαναστατικού Αγώνα με βάση τις ισχιούσες διατάξεις θα αποκτήσει δικαίωμα να αιτηθεί άδεια από τις φυλακές.
Μία δικαστική απόφαση που εκδόθηκε πρόσφατα, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, μπορεί να ανοίξει την πόρτα της φυλακής για τον Μαζιώτη. Το μέλος του Επαναστατικού Αγώνα είχε καταδικαστεί σε ισόβια, ενώ σε πρόσφατο δικαστήριο η ποινή του μετατράπηκε σε 15 χρόνια.
Αυτό ουσιαστικά αλλάζει την ποινική του τύχη καθώς πλέον δεν λογίζεται ως ισοβίτης και μπορεί να αιτηθεί να γίνει συγχώνευση και μάζεμα των ποινών του. Mάλιστα σε 2 έως 3 χρόνια θα μπορεί να ζητήσει να αποφυλακιστεί. Βέβαια πολύ πιο σύντομα θα μπορεί να αιτηθεί να βγει από τις φυλακές με άδεια.
Νέος γύρος συνομιλιών για την Ουκρανία στο Μαϊάμι: «Η Ουάσιγκτον πρότεινε συνάντηση με Κίεβο και Μόσχα» αποκάλυψε ο Ζελένσκι
Πώς δρούσε το κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία – Βασανιστήρια σε όσους δεν υπάκουαν σε εντολές
«Έμπνευση για εκατομμύρια ανθρώπους»: Πρώτη πτήση στο διάστημα από άτομο σε αναπηρικό αμαξίδιο
Υποψήφιος ξανά για το Hall of Fame ο Παναγιώτης Γιαννάκης – Ποιοι άλλοι προτείνονται
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



