Ενότητες στο άρθρο: 📌 Δείτε το βίντεο του Open TV
Εκλογές 2019: Στα Εξάρχεια ψήφισαν μόλις 39 από τους 540 εγγεγραμμένους!
Αποχή ρεκόρ στο εκλογικό τμήμα στα Εξάρχεια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αποχή 93% κατέγραψαν οι επαναληπτικές εκλογές που έγιναν σε εκλογικό τμήμα στα Εξάρχεια, μετά την... κλοπή της κάλπης το απόγευμα της 7ης Ιουλίου. Από τους 540 εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους, στο εκλογικό τμήμα πήγαν μόλις... 39 άτομα, τη στιγμή που στις εκλογές της 7ης Ιουλίου είχαν ψηφίσει 207.
Το τμήμα θύμιζε «φρούριο» από τις αστυνομικές δυνάμεις και όπως χαρακτηριστικά έλεγε ένας εκ των πολιτών που βρέθηκαν για να ψηφίσουν «οι αστυνομικοί ήταν περισσότεροι από τους ψηφοφόρους». Η διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά, δεν υπήρξαν απρόοπτα, ενώ η κάλπη έκλεισε κανονικά στις 7μ.μ., όπως προβλεπόταν και στις εκλογές που είχαν προηγηθεί.
Δείτε το βίντεο του Open TV
Διαβάστε ακόμη
Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι
Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις
«Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




