Σεισμός στη Μαγούλα - Λέκκας: Να μην πανικοβάλλονται οι πολίτες
Να είναι ψύχραιμοι οι πολίτες, είναι το μήνυμα που στέλνει ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, τονίζοντας ότι τα κτίρια είναι διατηρητέα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σεισμός Μαγούλα: «Διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Μην πανικοβάλλεστε. Να τηρείτε τις οδηγίες του ΟΑΣΠ», τονίζει στο OPEN TV ο καθηγητής Γεωλογίας και πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμιος Λέκκας. Ο καθηγητής συμβουλεύει τους κατοίκους έπειτα από έναν σεισμό ή μικροσεισμό, να μην τρέχουν έξω από τα κτίρια. «Τα κτίρια είναι πολύ καλά δομημένα. Μπορεί να σπάσουν οι οροφές και να έχουμε κάποιους τραυματισμούς, αν βγαίνουν έξω οι πολίτες», τονίζει ο κ. Λέκκας.
Ο καθηγητής κάνει σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι στην Αττική τα κτίρια είναι διατηρητέα και δεν υπάρχει σχεδόν κανένας κίνδυνος κατάρρευσης. Μάλιστα, τονίζει ότι θα υπάρξει μία μετασεισμική ακολουθία - αρκετά έντονη - αλλά δεν πρέπει - σε καμία περίπτωση - να πανικοβάλλονται οι πολίτες.
Νέος γύρος συνομιλιών για την Ουκρανία στο Μαϊάμι: «Η Ουάσιγκτον πρότεινε συνάντηση με Κίεβο και Μόσχα» αποκάλυψε ο Ζελένσκι
Πώς δρούσε το κύκλωμα που διακινούσε ναρκωτικά σε σχολεία – Βασανιστήρια σε όσους δεν υπάκουαν σε εντολές
«Έμπνευση για εκατομμύρια ανθρώπους»: Πρώτη πτήση στο διάστημα από άτομο σε αναπηρικό αμαξίδιο
Υποψήφιος ξανά για το Hall of Fame ο Παναγιώτης Γιαννάκης – Ποιοι άλλοι προτείνονται
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



