Μάτι: Φορτηγά καθαρίζουν τους 20.000 τόνους καμένων από το οικόπεδο-βόμβα
Σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε στο Facebook ο υφυπουργός Συντονισμού του κυβερνητικού έργου, Άκης Σκέρτσος, η επιχείρηση καθαρισμού ξεκίνησε την Παρασκευή με τη συμμετοχή ιδιωτών στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πράξη γίνεται η δέσμευση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης ότι θα καθαριστεί άμεσα το οικόπεδο στο Μάτι, στο οποίο έχουν συγκεντρωθεί εδώ και έναν χρόνο 20.000 τόνοι καύσιμης ύλης και αποτελούν εστία κινδύνου για τους κατοίκους και την περιοχή.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο καθαρισμός του οικοπέδου που ήταν «ωρολογιακή βόμβα» στο Μάτι με τους 20.000 τόνους καμμένης ξυλείας και άλλων υλικών άρχισε το πρωί της Παρασκευής. Μπουλντόζες και άλλα φορτηγά εμφανίστηκαν στο οικόπεδο και άρχισαν να μεταφέρουν την καύσιμη ύλη που συγκεντρώθηκε σε ένα οικόπεδο.
Σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε στο Facebook ο υφυπουργός Συντονισμού του κυβερνητικού έργου, Άκης Σκέρτσος, η επιχείρηση καθαρισμού ξεκίνησε την Παρασκευή με τη συμμετοχή ιδιωτών στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
Χαρακτηριστικά ο υφυπουργός έγραψε: «Συμβαίνει τώρα στο Μάτι. Το οικόπεδο όπου είχαν συσσωρευτεί τον τελευταίο χρόνο περίπου 20.000 τόνοι καμμένης ξυλείας και σύμμεικτων υλικών, μια επικίνδυνη εστία για νέες πυρκαγιές αλλά και ενα σημείο ζοφερής μνήμης για τους κατοίκους της περιοχής, καθαρίζεται άμεσα χάρη στην κινητοποίηση του κράτους και του ιδιωτικού τομέα».
Στο μικροσκόπιο τα τμήματα της «εξαφανισμένης» καμπίνας της εμπορικής αμαξοστοιχίας, που βρέθηκαν 2 χρόνια μετά
Οργή για τη Meta: Διαφημίσεις για την ανδρική σεξουαλική τόνωση είναι εντάξει, αλλά εμμηνόπαυση και θηλασμός «κόβονται»
Άμα ο λαός χορέψει αντάμα... Τα Τέμπη και η ανάγκη για δικαίωση και στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας
Ο Άλεκ Μπάλντουιν προκαλεί απροκάλυπτα με τις δηλώσεις του ότι δε χωράει στο ρετιρέ των 560 τετραγωνικών που διαμένει
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr