Χίος: Βρέθηκαν κληρονόμοι για το 1.000.000 ευρώ του ρακένδυτου 89χρονου Χιώτη
Ο 89χρονος έχει κοντινούς συγγενείς, οι οποίοι και τον φρόντιζαν τα χρόνια που είχε καταπέσει🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Όταν ο 89χρονος Π.Τ. έφυγε από τη ζωή και ανακαλύφθηκε πως είχε 1.000.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό κανείς δεν περίμενε πως θα βρεθούν κληρονόμοι.
Ο ίδιος ήταν γνωστός στην τοπική κοινωνία, διέμενε σε ένα ετοιμόρροπο σπίτι και κυκλοφορούσε ρακένδυτος με ένα μπαστούνι, ενώ πληροφορίες του chiosnews αναφέρουν πως ήταν ένας ιδιαίτερα εργατικός άνθρωπος, που περηφανευόταν πως κατάφερνε να συντηρεί μέχρι και 14 περιβόλια!
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τραπεζικούς κύκλους, έχει κοντινούς συγγενείς, οι οποίοι και τον φρόντιζαν τα χρόνια που είχε καταπέσει και άρα θα είναι και οι νόμιμοι κληρονόμοι του εφόσον δεν έχει αφήσει διαθήκη.
Διαβάστε ακόμη
Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι
Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις
«Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




