Ντοκουμέντο από τη μάχη των διασωστών για να απεγκλωβίσουν την έγκυο στα Διαβατά
Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της άτυχης γυναίκας (vids)🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο πένθος έχουν βυθιστεί δύο χωριά από τον ξαφνικό χαμό μίας γυναίκας που περίμενε το πρώτο της παιδί.
Η 41χρονη Ευδοκία επέβαινε στο αυτοκίνητο του συζύγου της, ο οποίος παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση, στα Διαβατά, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να παρασυρθεί από τη διερχόμενη αμαξοστοιχία.
Στο βίντεο ντοκουμέντο που μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Star Channel φαίνονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες των διασωστών να απεγκλωβίσουν την έγκυο από τις τσακισμένες λαμαρίνες. H άτυχη γυναίκα την ώρα που άφηνε την τελευταία της πνοή κρατούσε στα χέρια της το υπερηχογράφημα, καθώς λίγη ώρα πριν είχε επισκεφτεί τον γυναικολόγο της.
Συγγενής 50χρονου οδηγού: «Ζητάει τη γυναίκα του. Δε θυμάται τίποτα»
«Ο Δημήτρης είναι στο νοσοκομείο. Κλαίει συνέχεια. Ζητάει τη γυναίκα του. Δε θυμάται τίποτα για το πώς έγινε το τροχαίο. Η μητέρα του δεν έχει ενημερωθεί ακόμη για το συμβάν. Περιμένουμε τη γιατρό, για να της το πούμε» διαμήνυσε συγγενής του 50χρονου συζύγου της άτυχης 41χρονης.
Το μεσημέρι της Τρίτης η 41χρονη, καθηγήτητρια στο επάγγελμα, κηδεύτηκε σε κλίμα οδύνης. Οι συγγενείς της, την οδήγησαν στην τελευταία της κατοικία και δεν μπορούν να πιστέψουν ότι από τη μία στιγμή στην άλλη έφυγε από τη ζωή.
«Έκαναν μπάζωμα α λα Τέμπη»: Καταγγελία κτηνοτρόφου για υγειονομική βόμβα μετά τη θανάτωση των ζώων του
Ο Τραμπ κλείνει το μάτι στους μελανοχίτωνες της Ευρώπης
Το παραμύθι των Χριστουγέννων – Κάποτε οι συγγραφείς, μάς αποκάλυπταν την ζοφερή πραγματικότητα, τώρα μόνο απατηλή λάμψη
Οι επιστήμονες προειδοποιούν για δυναμική μετάδοση της γρίπης κατά τις γιορτές - Έξαρση τις επόμενες ημέρες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



