Ο Κ. Μητσοτάκης για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ
Ο πρωθυπουργός είπε ότι «αν διανυκτέρευα στη Θεσσαλονίκη, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τους ομίλους του Europa League σχολιάστηκε από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά την άφιξή του στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη συνάντηση με παραγωγικούς φορείς της πόλης. Μόλις έφτασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δημοσιογράφος τού είπε ότι «το μόνο κακό είναι ότι δεν προκρίθηκε ο ΠΑΟΚ». Ο πρωθυπουργός τού απάντησε ότι «σκεφτόμουν να διανυκτερεύσω εδώ. Αν το έκανα, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα».
Αυτήν την ώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντάται με τους παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι του θέτουν τα αιτήματά τους πάνω στα αντικείμενα της αρμοδιότητάς τους. Γύρω στις 12:30 ο πρωθυπουργός συναντήθηκε και με εκπροσώπους των επιστημονικών φορέων της πόλης. Τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο συνοδεύει στην επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος, υποδέχθηκε στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, ο υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας – Θράκης, Θόδωρος Καράογλου.
Ανατροπές, πισωγυρίσματα και λάθη στη διερεύνηση της τραγωδίας των Τεμπών - Η οργή των συγγενών και η αγωνία για το πόρισμα του ΕΜΠ
Αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό: Τα πρόσωπα των δύσκολων αποστολών, οι αμετακίνητοι και οι ασκήσεις ισορροπίας
Καταγγελία για ρατσιστικά σχόλια από καθηγητή της Νομικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο
Οι αλιείς εκπέμπουν SOS: Δεμένα στα λιμάνια τα αλιευτικά σκάφη εξαιτίας έλλειψης πληρωμάτων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr