Πρέβεζα: Έκανε την αποθήκη εργαστήριο γόμωσης κυνηγετικών φυσιγγίων (pics)
Σύμφωνα με τις αρχές ο 63χρονος στο παρελθόν είχε άδεια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε παράνομο εργαστήριο γόμωσης κυνηγετικών φυσιγγίων μετέτρεψε ένας 63χρονος, ο οποίος συνελήφθη επ' αυτοφώρω το πρωί της Τρίτης, μια αποθήκη στην Πρέβεζα με σκοπό την εμπορία.
Μετά από έλεγχο των αρχών βρέθηκαν στην ιδιόκτητη αποθήκη του δύο μηχανές γόμωσης και πλήρωσης φυσιγγίων, δύο συσκευασίες με πυρίτιδα συνολικού βάρους 1.688 γραμμαρίων, 4.000 κενά κυνηγετικά φυσίγγια έτοιμα για γόμωση, 5.000 συγκεντρωτήρες και 25 γομωμένα φυσίγγια. Σύμφωνα με τις αρχές ο 63χρονος στο παρελθόν είχε άδεια.
Σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες, εκρηκτικούς μηχανισμούς και άλλες διατάξεις. Ο 63χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Η Γαλλία βγαίνει μπροστά για την ειρήνη στην Ουκρανία: Οι πρωτοβουλίες Μακρόν για στρατιωτική αυτονομία στην Ευρώπη
«Χτύπημα για την τρομοκράτησή μας»: Τι καταγγέλλει η Μαρία Καρυστιανού μετά τον έλεγχο στα γραφεία του Συλλόγου Θυμάτων των Τεμπών
Από το Χαλιφάτο στο διαδίκτυο: Η «ψηφιακή γενιά των λύκων» και το νέο, τρομακτικό, πρόσωπο του ISIS
Οικογένεια Μπέκαμ: Unfollow στα social media – Νέα ένταση στις σχέσεις με τον Μπρούκλιν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



