To Λίπος: «Ο Νο 1 κακοποιός στον κόσμο» βρίσκεται στον Κορυδαλλό
Ο διαβόητος στην Ισπανία ως «Ελ Γκόρδο» εξακολουθεί να γράφει τα κεφάλαια της «κινηματογραφικής» ζωής του στις ελληνικές φυλακές...![](http://cdn.ethnos.gr/imgHandler/875/36e8cd09-962a-4062-90d5-fdb7c933c766.jpg)
Στα ισπανικά έγγραφα αναφέρεται ως «Ελ Γκόρδο» («Ο Χοντρός»). Στην Ισπανία βέβαια ονομάζουν έτσι και το λαχείο με το υψηλότερο κέρδος μέσα στη χρονιά, το χριστουγεννιάτικό τους.
Για τις ελληνικές Αρχές η κωδική ονομασία του ανταποκρίνεται μόνο στη μία από τις δύο ιδιότητες: «Το Λίπος». Ίσως διότι κρίθηκε περιττό να επισημανθεί η αυταπόδεικτη σχέση του με το κέρδος.
Διαβάστε περισσότερα στο menshouse.gr
Διαβάστε ακόμη
«Ο θάνατος πολλών διασωθέντων οφείλεται σε εύφλεκτα καύσιμα υλικά»: Τι αναφέρει η συμπληρωματική έκθεση Κοκοτσάκη για τα Τέμπη
Έγκλημα στο Δαφνί: Συνελήφθη ο 47χρονος τρόφιμος που δολοφόνησε την 44χρονη
Σκληρή επίθεση Τραμπ σε Ζελένσκι: «Είναι δικτάτορας, σε λίγο δεν θα έχει χώρα»
Συνεχίζεται το... πάρτι αυθαιρεσίας στη Μύκονο - Τι έδειξαν οι πρώτες αυτοψίες των κλιμακίων ελέγχου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr