«Έκοβες τον αφρό με μαχαίρι»: Το μυστικό της καφετέριας που έκανε τον καλύτερο φραπέ αποκαλύφθηκε μισό αιώνα μετά
Αν μοιραστείτε κάποτε αυτή την ιστορία, μην την πείτε... μονορούφι. Μόνο γουλιά-γουλιά της πρέπει...![Photo Credits: Pixabay](http://cdn.ethnos.gr/imgHandler/875/6c948687-7a4f-44f4-9e4d-21a3dc287869.jpg)
Η συνταγή παρέμενε επτασφράγιστο μυστικό επί σειρά ετών. Και τι δεν είχε ειπωθεί από στόμα σε στόμα...
Διαβάστε περισσότερα στο menshouse.gr
Διαβάστε ακόμη
SOS για την Αττική: Θα αναγεννηθεί η φύση μετά τη μεγάλη φωτιά; «Τείνουν κάποιες περιοχές να ερημοποιηθούν»
Στην Καλλιθέα Αττικής το πρώτο κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου, μετά από 3 χρόνια
Γυναίκες και παιδιά πιο ευάλωτοι στην ευλογιά των πιθήκων: Είναι εύκολο να μεταδοθεί; Η ενημέρωση Μαγιορκίνη
Δυναμική επιστροφή της κωμωδίας στην ελληνική τηλεόραση - Ο κόσμος αναζητά το γέλιο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr