Θεσσαλονίκη: Βρέφος βρέθηκε σε είσοδο πολυκατοικίας-Εντοπίστηκε η μητέρα
Το βρέφος εντοπίστηκε στις 13:00 στην περιοχή της Χαριλάου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα νεογνό βρέθηκε εγκαταλελειμμένο μπροστά από πολυκατοικία, το μεσημέρι της Τρίτης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Χαριλάου.
Συγκεκριμένα, ένοικος της πολυκατοικίας εντόπισε το βρέφος γύρω στη μία το μεσημέρι, στην είσοδο της πολυκατοικίας η οποία βρίσκεται στην οδό Ιακωβου Πολυλά. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε το βρέφος, αγνώστου φύλλου ακόμη, στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.
Το μωράκι είναι καλά στην υγεία του. Tο νεογνό είχε επάνω του τον ομφάλιο λώρο με τους διασώστες του ΕΚΑΒ να τοποθετούν το απαραίτητο clip.
Λίγοι αργότερα εντοπίστηκε η μητέρα του βρέφους η οποία διακομίσθηκε, επίσης, στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο για τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με τους διασώστες του ΕΚΑΒ φέρεται να είναι καλά στην υγεία της.
Το περιστατικό ερευνά η αστυνομία.
Επιμένουν για «Χριστούγεννα στους δρόμους» οι αγρότες – Τα νέα μπλόκα και τα «ανοιχτά» διόδια
Eπικοινωνία Τραμπ-Στάρμερ για το Ουκρανικό: Τα «αγκάθια» των διαπραγματεύσεων στο Μαϊάμι
«Θα μπορούσαν να είχαν γλιτώσει πάνω από 1.000 θύματα»: Το FBI «έθαψε» καταγγελία του 1996 για κακοποίηση ανηλίκων στην υπόθεση Επστάιν
Τρομερός ΠΑΟΚ «πάτησε» τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα! 2-0 αντί 5-0 λόγω Κότσαρη!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



