Τροχαίο στην Πεντέλη: «Πανικοβλήθηκα και έφυγα», λέει η 27χρονη (vid)
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 27χρονη δεν είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Εκείνη τη στιγμή πανικοβλήθηκα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν σταμάτησα και έφυγα. Νιώθω πολύ άσχημα γι' αυτό που έγινε». Αυτό ανέφερε στους αστυνομικούς η 27χρονη που παραδόθηκε στις Αρχές. Η 27χρονη παρέσυρε με το αυτοκίνητό της και αρχικά εγκατέλειψε έναν 14χρονο στη Νέα Πεντέλη. Οπως υποστήριξαν στο OPEN αυτόπτες μάρτυρες, «το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 27χρονη δεν σταμάτησε» ενώ ένας οδηγός που σταμάτησε στο σημείο του τροχαίου ήταν γιατρός, ο οποίος παρείχε στον 14χρονο τις πρώτες βοήθειες. «Ο γιατρός που σταμάτησε, ειδοποίησε το ασθενοφόρο», συμπλήρωσε ο μάρτυρας.
Πάντως, οι αστυνομικοί που εξέτασαν την 27χρονη, διαπίστωσαν ότι δεν είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ. Η ίδια απολογήθηκε στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερη. Ο 14χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων και βρίσκεται στην εντατική με τις επόμενες 48 ώρες να είναι κρίσιμες.
Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι
Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις
«Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



