Παραστάτης από το Μπαγκλαντές: Τιμή μου να είμαι δίπλα στη σημαία την 28η Οκτωβρίου
Ο 17χρονος παρήλασε στην παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Τιμή μου να είμαι δίπλα στην Ελλάδα». Αυτό ανέφερε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο 17χρονος αριστούχος μαθητής από το Μπαγκλαντές, Χασανού Τσαμάν. Ο 17χρονος είναι ο μαθητής που έκλεψε την παράσταση στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Ο Χασανού, ως παραστάτης, παρήλασε στο Ελληνικό, δίπλα στην ελληνική σημαία και απέσπασε το χειροκρότημα του κόσμου.
Ο 17χρονος έφτασε στην Ελλάδα με τα πόδια, περπατώντας επί δύο μήνες μέσω της Τουρκίας μέχρι να φτάσει στην Αλεξανδρούπολη. Ήρθε στην Ελλάδα το 2017 και μόλις δύο χρόνια αργότερα, έγινε αριστούχος μαθητής και παραστάτης στη μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. «Ένιωσα τιμή γι’ αυτή την ευκαιρία να είμαι δίπλα στη σημαία», σημείωσε.
Ο Χασανού ζει στον Ξενώνα Ασυνόδευτων Ανήλικων Προσφύγων «Εστία» στον Άγιο Δημήτριο, μαζί με 20 ακόμα άτομα. Μιλάει τρεις γλώσσες και όπως είπε, θέλει να μάθει καλά ελληνικά και να σπουδάσει προγραμματιστής.
Η Γαλλία βγαίνει μπροστά για την ειρήνη στην Ουκρανία: Οι πρωτοβουλίες Μακρόν για στρατιωτική αυτονομία στην Ευρώπη
«Χτύπημα για την τρομοκράτησή μας»: Τι καταγγέλλει η Μαρία Καρυστιανού μετά τον έλεγχο στα γραφεία του Συλλόγου Θυμάτων των Τεμπών
Από το Χαλιφάτο στο διαδίκτυο: Η «ψηφιακή γενιά των λύκων» και το νέο, τρομακτικό, πρόσωπο του ISIS
Οικογένεια Μπέκαμ: Unfollow στα social media – Νέα ένταση στις σχέσεις με τον Μπρούκλιν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



