Ιός Δυτικού Νείλου: Τρεις ακόμη θάνατοι μέσα στον Νοέμβριο
Από την αρχή της περιόδου μέχρι και τώρα έχουν διαγνωστεί 227 κρούσματα λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου, εκ των οποίων τα 140 παρουσίασαν εκδηλώσεις από το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συνεχίζονται τα κρούσματα με τον ιό του Δυτικού Νείλου, σύμφωνα με την έκθεση που δημοσιεύει ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ, πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ). Είναι ενδεικτικό, βάσει της έκθεσης, ότι κατά το διάστημα 1-7 Νοεμβρίου καταγράφηκαν δύο νέα κρούσματα αλλά και τρεις θάνατοι ασθενών που είχαν μολυνθεί, νοσήσει με λοίμωξη του ιού του Δυτικού Νείλου και εμφάνισαν επιπλοκές. Σε ό,τι αφορά τα θανατηφόρα κρούσματα, έχουν καταγραφεί συνολικά 33 θάνατοι ασθενών με λοίμωξη από τον ιό του Δυτικού Νείλου, που αφορούν άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών.
Στο μεταξύ, στο νοσοκομείο παραμένουν δύο ασθενείς, με επιπλοκές από τη λοίμωξη του ιού του Δυτικού Νείλου, εκ των οποίων ο ένας σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Από την αρχή της περιόδου μέχρι και τώρα έχουν διαγνωστεί 227 κρούσματα λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου, εκ των οποίων τα 140 παρουσίασαν εκδηλώσεις από το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα.
Δολοφονία 36χρονης στην Κρήτη: Η ψυχιατρική έκθεση για τον 33χρονο – Είχε προσπαθήσει να πατήσει και άλλη γυναίκα
Δολοφονία στην Καλαμάτα: «Είχαμε προσωπικές διαφορές» - Πώς ο 35χρονος κατακρεούργησε το θύμα
Πώς θα κάνουμε τελικά Χριστούγεννα; Το «καιρικό καρουζέλ» και οι «χιονοεκπλήξεις» - Οι τελευταίες προγνώσεις
Γιώργος Καραμίχος για Χρήστο Μάστορα: «Δεν έχω τέτοια στεγανά ότι κάποιος πρέπει να είναι ηθοποιός για να παίξει»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr