ΓΕΕΘΑ: Συνεχίζεται η ΕΔΕ για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς
Η διοικητική έρευνα για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, Κούκλατζη και Μητρετώδη, συνεχίζεται ακόμη αναφέρει το ΓΕΕΘΑ, με αφορμή ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο του OPEN.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

«Γνωρίζεται ότι η διαδικασία της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης που αφορά στο περιστατικό με τα δύο στελέχη του Στρατού Ξηράς στην περιοχή του Έβρου, ευρίσκεται σε εξέλιξη και δεν έχει ολοκληρωθεί. Επιπρόσθετα γνωρίζεται ότι ουδείς έχει παραπεμφθεί στο Στρατοδικείο», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Αφορμή της διευκρίνισης από το ΓΕΕΘΑ, είναι ρεπορτάζ που είδε το φως της δημοσιότητας και σύμφωνα με το οποίο έχει αποφασιστεί η παραπομπή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών σε στρατοδικείο, φέρνοντάς τους αντιμέτωπους με βαρύτατες κατηγορίες.
Σύμφωνα με το Open, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κοινοποιηθεί στους δύο στρατιωτικούς το εγκαλητήριο μέσω της αρμόδιας διεύθυνσης του ΓΕΕΘΑ. Το κατηγορητήριο είναι «βαρύ», όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, και στρέφεται, όχι μόνο κατά των δύο στρατιωτικών, αλλά και ανωτέρων τους, οι οποίοι θα κληθούν να απολογηθούν εγγράφως και στη συνέχεια στο στρατοδικείο για συμπληρωματικές εξηγήσεις σχετικά με τα όσα οδήγησαν στη σύλληψή τους.
Ο χάρτης με όλα τα μπλόκα των αγροτών - «Θα μείνουμε στους δρόμους μέχρι να μας απαντήσει η κυβέρνηση»
Πούτιν: Όλα όσα είπε στη μαραθώνια συνέντευξη Τύπου - Τι απάντησε για τα σενάρια πολέμου στην Ευρώπη
Συγκλονίζει η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στην Αθήνα - «Μπέμπα μου ξύπνα»
Αίγυπτος: Εντυπωσιακή ανακάλυψη - Αρχαιολόγοι βρήκαν τον χαμένο Ναό του Ρα 4.500 χρόνια μετά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




