Σαρωνίδα: Ατύχημα για εργάτη που ακούμπησε στα καλώδια της ΔΕΗ
Από την πρώτη στιγμή στο σημείο ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αντώνης Γκίνης και ο Αντιδήμαρχος Χαράλαμπος Γαλάνης.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το ατύχημα, σύμφωνα με το irafina.gr, συνέβη το πρωί του Σαββάτου επί της οδού Ζακύνθου όταν εργάτης που έκανε κηπουρικές εργασίες (κλάδεμα δέντρων) ήρθε σε επαφή με καλώδιο ΔΕΗ με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία πέφτοντας τραυματισμένος στο έδαφος.
Στο σημείο κλήθηκε άμεσα η Πολιτική Προστασία του Δήμου με δύο οχήματα, η Αστυνομία και με τη συνδρομή του ΕΚΑΒ προχώρησαν σε διακομιδή του στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.
Από την πρώτη στιγμή στο σημείο ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αντώνης Γκίνης και ο Αντιδήμαρχος Χαράλαμπος Γαλάνης.
Διαβάστε ακόμη
Ο χάρτης με όλα τα μπλόκα των αγροτών - «Θα μείνουμε στους δρόμους μέχρι να μας απαντήσει η κυβέρνηση»
Πούτιν: Όλα όσα είπε στη μαραθώνια συνέντευξη Τύπου - Τι απάντησε για τα σενάρια πολέμου στην Ευρώπη
Συγκλονίζει η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στην Αθήνα - «Μπέμπα μου ξύπνα»
Αίγυπτος: Εντυπωσιακή ανακάλυψη - Αρχαιολόγοι βρήκαν τον χαμένο Ναό του Ρα 4.500 χρόνια μετά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




