Λέρος: Σύλληψη 53χρονου για παιδική πορνογραφία και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας
Κατείχε κινητά τηλέφωνα που περιείχαν ψηφιακό υλικό με πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συνελήφθη χθες το απόγευμα στο νησί της Λέρου, από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου, 53χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, πραγματοποιήθηκε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην κατοικία του κατηγορουμένου. Διαπιστώθηκε ότι κατείχε κινητά τηλέφωνα που περιείχαν ψηφιακό υλικό με πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων, καθώς και γυμνές φωτογραφίες ανηλίκων και ενηλίκων προσώπων.
Τα κινητά τηλέφωνα κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για εργαστηριακή εξέταση. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.
Οι αγρότες άνοιξαν τις σήραγγες των Τεμπών - Απέτισαν φόρο τιμής στο σημείο της τραγωδίας
Σύλλογος Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών: Ανακοίνωση χωρίς Καρυστιανού - Απάντηση με αιχμές για την έρευνα του ΣΔΟΕ
Σπαρακτική επιστολή εκπαιδευτικού: «Ο εισαγγελέας σε έστειλε να περάσεις Χριστούγεννα στο νοσοκομείο - Είναι ντροπή»
Can Can: Τέλος στη συνεργασία με τον Στέφανο Παπαδόπουλο μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση Μαζωνάκη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



