Τουρκικό σκάφος παρενόχλησε ξανά Ελληνες ψαράδες κοντά στα Ιμια
Τις τελευταίες εβδομάδες σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής παρενοχλούν πιο συχνά τα ελληνικά αλιευτικά που ψαρεύουν γύρω από την περιοχή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης ανάμεσα σε Ελληνες ψαράδες και μια τουρκική ακταιωρό στην περιοχή των Ιμίων. Λίγη ώρα μετά τις 9:00 σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής προσέγγισε τρία ελληνικά αλιευτικά που ψάρευαν στην περιοχή. Οι Τούρκοι ζήτησαν από τους Ελληνες ψαράδες να αποχωρήσουν. Κάτι που δεν έκαναν. Ετσι, η τουρκική ακταιωρός ξεκίνησε επικίνδυνους ελιγμούς δίπλα τους, κόβοντας ταυτόχρονα τα δίχτυα ενός αλιευτικού. Για το περιστατικό ενημερώθηκαν Λιμενικό Σώμα και υπουργείο Εθνικής Αμυνας.
Πάντως, τις τελευταίες εβδομάδες σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής παρενοχλούν πιο συχνά τα ελληνικά αλιευτικά που ψαρεύουν κοντά στα Ίμια.
Διαβάστε ακόμη
Ο Τριαντόπουλος παραιτήθηκε του αξιώματός του αρνούμενος τα περί συγκάλυψης: «Προϊόν πολιτικής σκοπιμότητας»
Ο Ζελένσκι δηλώνει έτοιμος να εργαστεί «υπό την ισχυρή ηγεσία» του Τραμπ για την ειρήνη
Τροχαίο στην Πειραιώς: Νεκρός οδηγός ταξί - Σοβαρά τραυματισμένη η επιβάτιδα
Η Ιρίνα Σάικ ξεφάντωσε στο καρναβάλι του Ρίο Ντε Τζανέιρο - Δείτε φωτογραφίες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr