Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ. για βίντεο με αστυνομικούς που βρέχουν με μάνικα γυναίκα στο Α.Τ. Ομόνοιας
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. «το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από δύο μήνες» ενώ «οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί συνελήφθησαν»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ανακοίνωση σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, το οποίο φέρνει στο φως της δημοσιότητας βίντεο, στο οποίο απεικονίζονται αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ομόνοιας να φέρονται με βία και να βρέχουν κοπέλα, εξέδωσε το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.
Το κείμενο της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι «το περιστατικό έλαβε χώρα πριν δύο μήνες, την 20η Οκτωβρίου. Από την ίδια ημέρα, το Αρχηγείο, μόλις έλαβε γνώση, κίνησε τις διαδικασίες διερεύνησης και ελέγχου. Οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί συνελήφθησαν. Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων ολοκληρώνει τη διερεύνηση. Παράλληλα από το Αρχηγείο διετάχθη την 27η Οκτωβρίου και Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε.), η οποία και αυτή ολοκληρώνεται και τα αποτελέσματά της θα ανακοινωθούν».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο δικηγόρος κ. Απατσίδης έγινε αυτόπτης μάρτυρας αυθαίρετης και παράνομης συμπεριφοράς των αστυνομικών οργάνων, εναντίον κοπέλας με ψυχολογικά προβλήματα. Οι αστυνομικοί φέρονται να φέρθηκαν με βαναυσότητα απέναντι στη γυναίκα. To δημοσίευμα κάνει λόγο για «εικόνες βίας και εξευτελισμού γυναίκας ΑμεΑ και για αστυνομικούς που την έβρεξαν με μάνικα για να διασκεδάσουν».
Δεν άνοιξαν τα διόδια του Ωραιοκάστρου: «Δική σας η ευθύνη», είπαν στους αγρότες - Μοιράζουν όσπρια και λαχανικά στους οδηγούς
Έφοδος του ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών για έλεγχο στα οικονομικά
Από το Χαλιφάτο στο διαδίκτυο: Η «ψηφιακή γενιά των λύκων» και το νέο, τρομακτικό, πρόσωπο του ISIS
Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε σχολείο: Καλούσαν τους ανήλικους να βγουν να πουλήσουν την ώρα του μαθήματος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



