Πάτρα: Η κακοκαιρία «εξαφάνισε» την παραλία (pics)
Ο δήμος καλεί τους πολίτες που κινούνται στις παραλιακές οδούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Εκτεταμένες ζημιές στις περιοχές Ρίο, Άγιο Βασίλειο, Αραχωβίτικα, Ροϊτικα, Βραχνέικα άφησε πίσω της η κακοκαιρία που σάρωσε τη χώρα μας το βράδυ της Κυριακής 22/12, με τα συνεργεία του δήμου Πατρέων να εργάζονται ασταμάτητα από το πρώτο φως της ημέρας για να καθαρίσουν τις παραλιακές οδούς στις δημοτικές κοινότητες Ρίου και Βραχνεϊκων.
Όπως αναφέρει το patrastimes.gr, συνεργεία επιχειρούν με δύο μηχανήματα κι έχουν καθαρίσει την παραλιακή οδό στο Ακταίο και στον Άγιο Βασίλειο από πέτρες και άλλα υλικά, που μεταφέρθηκαν από τα όμβρια και από τα θαλάσσια κύματα, ενώ καθαρισμός επιχειρείται και στην παραλιακή οδό του Ρίου και των Αραχωβιτίκων. Στα Βραχνέικα άλλο συνεργείο του δήμου έχει καθαρίσει την παραλιακή οδό από τα Ροΐτικα μέχρι τα Βραχνέικα.


Τα συνεργεία παραμένουν στις συγκεκριμένες περιοχές και παρεμβαίνουν όπου χρειάζεται, αφού η κακοκαιρία συνεχίζεται. Ο δήμος καλεί τους πολίτες που κινούνται στις παραλιακές οδούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Πηγή: patrastimes.gr
Ανατροπές, πισωγυρίσματα και λάθη στη διερεύνηση της τραγωδίας των Τεμπών - Η οργή των συγγενών και η αγωνία για το πόρισμα του ΕΜΠ
Αντίστροφη μέτρηση για τον ανασχηματισμό: Τα πρόσωπα των δύσκολων αποστολών, οι αμετακίνητοι και οι ασκήσεις ισορροπίας
Καταγγελία για ρατσιστικά σχόλια από καθηγητή της Νομικής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο
Οι αλιείς εκπέμπουν SOS: Δεμένα στα λιμάνια τα αλιευτικά σκάφη εξαιτίας έλλειψης πληρωμάτων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr