Ενταση έξω από το υπουργείο Ανάπτυξης από εργαζόμενους στα Ναυπηγεία Ελευσίνας
Οι εργαζόμενοι ζητούν να δουν τον υπουργό Αδωνι Γεωργιάδη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Διαμαρτυρόμενοι εργαζόμενοι των ναυπηγείων Ελευσίνας συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (15/1) έξω από το υπουργείο Ανάπτυξης, στην οδό Νίκης, φώναζαν συνθήματα κι άναψαν καπνογόνα, φωτοβολίδες και πέταξαν κροτίδες.
Προς στιγμή επικράτησε ένταση, καθώς οι αστυνομία πήγε να απωθήσει το συγκεντρωμένο πλήθος, ωστόσο, η κατάσταση δεν εκτραχύνθηκε ιδιαίτερα και τα πνεύματα ηρέμησαν.
Υπήρξε πληροφορία, που διαψεύστηκε αργότερα, ότι έγινε χρήση χημικών και δακρυγόνων, ωστόσο, η αποπνικτική ατμόσφαιρα δημιουργήθηκε από τα καπνογόνα των διαδηλωτών.
Οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία επιδιώκουν συνάντηση με τον υπουργό Αδωνι Γεωργιάδη, για να ενημερωθούν για την εξέλιξη της πορείας της επένδυσης στη ναυπηγική μονάδα. Για τα ναυπηγεία Ελευσίνας, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η εταιρεία ONEX, η οποία πρόσφατα απέκτησε τον έλεγχο των ναυπηγείων του Νεωρίου στη Σύρο.
«Έκαναν μπάζωμα α λα Τέμπη»: Καταγγελία κτηνοτρόφου για υγειονομική βόμβα μετά τη θανάτωση των ζώων του
Ο Τραμπ κλείνει το μάτι στους μελανοχίτωνες της Ευρώπης
Το παραμύθι των Χριστουγέννων – Κάποτε οι συγγραφείς, μάς αποκάλυπταν την ζοφερή πραγματικότητα, τώρα μόνο απατηλή λάμψη
Οι επιστήμονες προειδοποιούν για δυναμική μετάδοση της γρίπης κατά τις γιορτές - Έξαρση τις επόμενες ημέρες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




