Αλεξανδρούπολη: Βάρκα με 27 πρόσφυγες εντόπισε το Λιμενικό
Άλλη μία βάρκα με πρόσφυγες έφτασε στα ελληνικά παράλια
Είκοσι επτά πρόσφυγες περισυνέλεξε το πρωί του Σαββάτου 08/12) περιπολικό σκάφος του λιμενικού Σώματος στο Θρακικό πέλαγος.
Το Λιμενικό εντόπισε την φουσκωτή πλαστική βάρκα στη θαλάσσια περιοχή «ΔΙΚΕΛΛΩΝ» Μάκρης Αλεξανδρούπολης. Αμέσως σήμανε συναγερμός στο Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης.
Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, το πλήρωμα του περιπολικού σκάφους, προέβη στη διάσωση των ανωτέρω, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο λιμένα Αλεξανδρούπολης.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης.
Διαβάστε ακόμη
Ο χάρτης με όλα τα μπλόκα των αγροτών - «Θα μείνουμε στους δρόμους μέχρι να μας απαντήσει η κυβέρνηση»
Πούτιν: Όλα όσα είπε στη μαραθώνια συνέντευξη Τύπου - Τι απάντησε για τα σενάρια πολέμου στην Ευρώπη
Συγκλονίζει η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στην Αθήνα - «Μπέμπα μου ξύπνα»
Αίγυπτος: Εντυπωσιακή ανακάλυψη - Αρχαιολόγοι βρήκαν τον χαμένο Ναό του Ρα 4.500 χρόνια μετά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




