Ενότητες στο άρθρο: 📌 Δείτε τη σχετική καταγγελία στο Open TV
Καταγγελία: Στην Κω πωλούν 12 ευρώ το χαρτί υγείας λόγω κορονοϊού
Στο απόγειο της αισχροκέρδειας ζει η Κως🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κάτοικος της Κω προβαίνει σε φοβερή καταγγελία αισχροκέρδειας και διαμαρτύρεται εντόνως για τις τιμές προϊόντων που είναι αυξημένης ανάγκης αυτή την περίοδο καθώς η εμφάνιση του κορονοϊού επιβάλει την προμήθεια αυτών. «Έχουν πάει στα ύψη τις τιμές, κάντε κάτι» καταγγέλλει η αγανακτισμένη κάτοικος.
«Πας να αγοράσεις και βλέπεις τιμές εξωφρενικές. Το απολυμαντικό σπρέι από τα 2,5 ευρώ έχει πάει στα 5 ευρώ και το χαρτί υγείας, αν έχεις το Θεό σου, έχει πάει στα 12 ευρώ! Τα μακαρόνια από τα 50-60 λεπτά τα φθηνά, έχουν πάει στο 1 ευρώ και στο 1,20 ευρώ. Έχει πάει 1,10€ η πατάτα και το κρεμμύδι, όλα τα έχουν πάει διπλή τιμή» λέει η κυρία Δήμητρα, που παλεύει να τα φέρει βόλτα με μια αναπηρική σύνταξη.
Δείτε τη σχετική καταγγελία στο Open TV
Διαβάστε ακόμη
Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι
Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις
«Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



