«Πράσινο φως» για τα υδατοδρόμια στα Ιόνια Νησιά
Για την κατασκευή των υδατοδρομίων, σε Λευκάδα και Μεγανήσι, η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει τα έργα με το ποσό των 280.000 ευρώ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τη χρηματοδότηση για την κατασκευή υδατοδρομίων σε Λευκάδα, Μεγανήσι, Κεφαλονιά και Ιθάκη ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων.
Για την κατασκευή των υδατοδρομίων, σε Λευκάδα και Μεγανήσι, η Περιφέρεια θα χρηματοδοτήσει τα έργα με το ποσό των 280.000 ευρώ ενώ με το ίδιο ποσό θα χρηματοδοτήσει και την κατασκευή των υδατοδρομίων της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης. Τα έργα κατασκευής των τεσσάρων υδατοδρομίων εντάχθηκαν στον προϋπολογισμό της ΠΙΝ για το 2018, μετά και την έγκριση της τροποποίησης του Προσχεδίου του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για φέτος.
Σε ό,τι αφορά τη Ζάκυνθο, μετά την προώθηση της αδειοδότησης του υδατοδρομίου, η ΠΙΝ θα εντάξει στον προϋπολογισμό της και τη χρηματοδότηση για την κατασκευή του υδατοδρομίου της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου.
Γάζα: Το Ισραήλ σφυροκοπά τη Ράφα - Μικρά παιδιά λιμοκτονούν, χελώνες πωλούνται ως κρέας
Θάνατος 47χρονης στην Πάτρα: Η στιγμή που φορτηγό παρασύρει την άτυχη ναυτικό στον καταπέλτη πλοίου
Υπουργικό συμβούλιο: Φειδώ στις δηλώσεις για παροχές ζήτησε ο Μητσοτάκης - Ανησυχία στο ΥΠΟΙΚ
Τέμπη: Το υπουργείο Μεταφορών γνώριζε από το 2021 τα προβλήματα ασφαλείας στον σιδηρόδρομο - Η κατεπείγουσα επιστολή Πατέρα για αναγκαίες προσλήψεις
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr