Ανακαλείται φάρμακο από τον ΕΟΦ - Εντοπίστηκαν σωματίδια
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ανακαλείται παρτίδα φαρμακευτικού προϊόντος που εισάγεται από το ΙΦΕΤ, εξέδωσε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ).
Συγκεκριμένα, στην ανάκληση της παρτίδας 030222 (ημερ. λήξης 02-09-2023) του φαρμακευτικού προϊόντος BELZER UW SOL.ORG.PR 1L, κατόπιν ενημέρωσης της Αρμόδιας Αρχής του Καναδά για παρουσία σωματιδίων, προχωρά ο ΕΟΦ. Το σκεύασμα ανήκει στην κατηγορία των διαλυτικών και αραιωτικών παραγόντων.
Η απόφαση του ΕΟΦ εκδίδεται με σκοπό την ενίσχυση της εθελοντικής ανάκλησης του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ).
Το ΙΦΕΤ, ως Κάτοχος Άδειας κυκλοφορίας, οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες του προϊόντος και να αποσύρει την εν λόγω παρτίδα από την αγορά μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.
- Νεκρός και ο δεύτερος πιλότος του F-4 Phantom που κατέπεσε στην Ανδραβίδα - Το χρονικό της τραγωδίας
- Ερντογάν: Δεν θα πούμε ποτέ «ναι» για να μπει η Σουηδία στο ΝΑΤΟ - Η αντιπολίτευση δίνει το Αιγαίο στην Ελλάδα
- Τι κατέθεσαν οι αστυνομικοί για την υπόθεση με τον γιο του Θεοδωρικάκου - Γενικευμένες αλλαγές στο «Εσωτερικών Υποθέσεων»
- Στο «κόκκινο» η ανησυχία γονέων για την παραβατικότητα ανηλίκων: Πηγαίνουν σε... ντετέκτιβ για να παρακολουθούν τα παιδιά τους
- Ματ Ριβς: Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας του «The Batman 2» - Αυτός θα είναι ο πρωταγωνιστής
- Νέα μέτρα: Το βάρος στους συνταξιούχους - Τέσσερα έκτακτα «δώρα» πριν τις εκλογές
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
Μέγας ΠΑΟΚ, νίκησε άνετα τον Ολυμπιακό, άλωσε το Καραϊσκάκη και πήρε σούπερ πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου!
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



