Επίθεση στο Ρέντινγκ: Συνελήφθη ένας 25χρονος Λίβυος ως ύποπτος
Τις έρευνες για την υπόθεση έχει αναλάβει η Αντιτρομοκρατική🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένας 25χρονος Λίβυος ονόματι Καϊρι Σανταλάχ είναι ο άνδρας που συνελήφθη από την βρετανική Αστυνομία έπειτα από τις επιθέσεις με μαχαίρι το Σάββατο 20 Ιουνίου σε πάρκο της πόλης Ρέντινγκ, σύμφωνα με μια δυτική πηγή ασφαλείας. Η βρετανική Αστυνομία μέχρι στιγμής δεν έχει κατονομάσει τον συλληφθέντα, αλλά είπε ότι έχει συλλάβει έναν 25χρονο από το Ρέντινγκ ως ύποπτο για ανθρωποκτονίες. Η εφημερίδα Daily Telegraph επίσης κατονόμασε τον άνδρα ως Καϊρι Σανταλάχ.
Το μεσημέρι της Κυριακής 21 Ιουνίου, η Αστυνομία ανακοίνωσε πως πλέον το περιστατικό αντιμετωπίζεται ως «τρομοκρατία». Και γι' αυτό, πλέον, τις έρευνες έχει αναλάβει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ένας άνδρας επιτέθηκε αδιακρίτως με μαχαίρι στο Φόρμπερι Γκάρντενς του Ρέντινγκ, που βρίσκεται 65 χιλιόμετρα δυτικά του Λονδίνου. Από την επίθεση, τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους και ισάριθμα τραυματίστηκαν σοβαρά.
Τα νέα δεδομένα στον πόλεμο μετά την κατάπαυση στη Μαύρη Θάλασσα - Οι ανακοινώσεις του Λευκού Οίκου και οι δεσμεύσεις Μόσχας-Κιέβου
Στον «πάγο» οι μεταρρυθμίσεις στο ΕΣΥ – Ντιρεκτίβα για άμεσες αλλαγές σε «Επείγοντα», κτιριακές υποδομές και ψηφιακά
Αποκαλυπτήρια σήμερα για την αύξηση του κατώτατου μισθού - Ποια άλλα θέματα θα συζητηθούν στο υπουργικό
Το νέο τηλεοπτικό «εμπάργκο» στον Άδωνι, η… ωραία ατμόσφαιρα στο Μαξίμου με τις διαρροές και οι αγορές μαμούθ στη Mήλο και αλλού
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr