Γαλλία: Σε υψηλό 4 μηνών ο αριθμός των ημερήσιων κρουσμάτων κορονοϊού
Παρά την αύξηση των κρουσμάτων, ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται λόγω της ασθένειας συνεχίζει να καταγράφει πτώση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Γαλλία ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη πάνω από 2.500 νέα κρούσματα COVID-19 για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, επίπεδα που καταγράφονταν στα μέσα Απριλίου, όταν η χώρα βρισκόταν σε lockdown.
Παρά την αύξηση των κρουσμάτων, ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται λόγω της ασθένειας συνεχίζει να καταγράφει πτώση, έχοντας μειωθεί κάτω των 5.000 για πρώτη φορά από τα μέσα Μαρτίου, χθες Τετάρτη.
Ειδικοί λένε ότι αυτό συμβαίνει επειδή περισσότεροι νέοι μολύνονται, οι οποίοι είναι λιγότερο πιθανό να χρειαστούν νοσοκομειακή φροντίδα.
Το σύνολο των κρουσμάτων ανέρχεται τώρα στα 209.365. Ο απολογισμός των νεκρών αυξήθηκε κατά 17 σήμερα, στους 30.388.
Διαβάστε ακόμη
Μητσοτάκης για αυξήσεις στα σώματα ασφαλείας: «Δεν θα υποταχθούμε σε ένα καταστροφικό σπιράλ παροχολογίας»
Κόβουν την ανάσα οι εικόνες καταστροφής σε Πάρο και Μύκονο - Μάχη με τον χρόνο για την αποκατάσταση των ζημιών
Η μάχη με τον καρκίνο, η σπουδαία καριέρα και η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Βαλ Κίλμερ
Έρχεται δεκαήμερο ψυχρής εισβολής: Πού θα πέσουν χιόνια - Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr