Κορονοϊός - Ιταλία: Γεμάτα τα νοσοκομεία με ασθενείς Covid - Κοιμούνται στους διαδρόμους
Σε δηλώσεις τους στα ιταλικά ΜΜΕ, οι γιατροί της πρώτης γραμμής δήλωσαν πως οι κλινικές εκτάκτων περιστατικών είναι υπερπλήρεις από ασθενείς με κορονοϊό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι Ιταλοί γιατροί που ασχολούνται με επείγοντα περιστατικά, δήλωσαν σήμερα στα μέσα ενημέρωσης της χώρας ότι οι αντίστοιχες κλινικές των νοσοκομείων είναι υπερπλήρεις, γεμάτες ασθενείς με κορονοϊό. Μάλιστα, πρόσθεσαν ότι οι θάλαμοι των νοσοκομείων είναι γεμάτοι, και οι ασθενείς με covid19 μένουν ακόμη και πέντε ημέρες «παρκαρισμένοι» στους διαδρόμους των έκτακτων περιστατικών.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, άλλοι ασθενείς περιμένουν επί σειρά ωρών μέσα στις μονάδες πρώτων βοηθειών, μέχρι να μπορέσει να τους εξετάσει κάποιος γιατρός, ενώ παράλληλα, άρχισε και πάλι να υπάρχει έλλειψη νοσηλευτών και γιατρών, για την επαρκή αντιμετώπιση της όλης κατάστασης. «Δεν μπορούμε να αντέξουμε άλλο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σαλβατόρε Μάνκα, πρόεδρος των Ιταλών γιατρών που εργάζονται στα επείγοντα περιστατικά.
Επί ποδός οι νοσοκομειακοί γιατροί για τα σχέδια να μπουν ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στο ΕΣΥ
Ενεργοποιήθηκε ο διαγωνισμός για τον τεχνικό σύμβουλο - Τα 62 εκατ. ευρώ και το στοίχημα του «επιτηρούμενου» ΟΣΕ
Η επικοινωνιακή συνάντηση Μητσοτάκη με «πρόθυμους», οι νέες «πόρτες» Γρατσία για λογαριασμό Καρυστιανού και ο Άδωνις ως «λαγός» του Plan B
Όσα συζητήθηκαν στη συνάντηση Μητσοτάκη με αγρότες - Τι θα κάνουν όσοι παραμένουν στα μπλόκα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




