Στην Τουρκία σήμερα η αναπληρώτρια ΥΠΕΞ των ΗΠΑ
Προετοιμάζεται η συνάντηση Ερντογάν - Μπάιντεν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την Τουρκία επισκέπτεται σήμερα η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Γουέντι Σέρμαν, προκειμένου να συναντηθεί με τον Τούρκο υφυπουργό Εξωτερικών, Σεντάτ Ονάλ, για την προετοιμασία της συνάντησης Ερντογάν - Μπάιντεν στις 14 Ιουνίου στο περιθώριο του ΝΑΤΟ.
Πρόκειται για την υψηλότερου επιπέδου επίσκεψη από πλευράς ΗΠΑ στην Τουρκία μετά την ανάληψη της εξουσίας από τον Τζο Μπάιντεν.
Οι τελευταίες πολιτικές διαβουλεύσεις Τουρκίας-ΗΠΑ πραγματοποιήθηκαν το Μάρτιο του 2018 στην Ουάσιγκτον.
Προετοιμασία για συνάντηση Ερντογάν - Μπάιντεν
Στη συνάντηση θα συζητηθούν οι σχέσεις μεταξύ των δυο χωρών και οι περιφερειακές εξελίξεις, ενώ η Γουέντι Σέρμαν αναμένεται να μεταφέρει τις προσδοκίες της Ουάσιγκτον αναφορικά με τη συνάντηση κορυφής μεταξύ Ερντογάν-Μπάιντεν στις 14 Ιουνίου στο περιθώριο του ΝΑΤΟ.
Στην ανακοίνωση που έγινε από την αμερικανική πλευρά σημειώθηκε ότι η Σέρμαν θα συναντηθεί και με στελέχη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων.
Κικίλιας: Στο τραπέζι εμβολιασμός παιδιών πριν τη νέα σχολική χρονιά
AstraZeneca: Τι ισχύει για παρενέργειες και 2η δόση - Από το Σάββατο ραντεβού για όλα τα εμβόλια
Πατέρας 11χρονης που κατήγγειλε 48χρονο δάσκαλο: Λύγισα όταν διάβασα τα μηνύματα
«Θα πάρουμε γερή δόση Άνοιξης»: Πότε αλλάζει ο καιρός και ανεβαίνει η θερμοκρασία - Η πρόγνωση Μαρουσάκη
Σέρρες: Δύο γυναίκες λήστεψαν ηλικιωμένο με τη χρήση σωματικής βίας
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη σε αυλή σχολείου 16χρονος για εμπόριο ναρκωτικών
«Μία ανείπωτη τραγωδία»: Η ανακοίνωση της οικογένειας του Λίαμ Πέιν μετά την απόφαση της εισαγγελίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr