Αδιέξοδο στη Σύνοδο Κορυφής - Νέα συνεδρίαση αύριο Τρίτη
Οι διαβουλεύσεις των ηγετών θα συνεχιστούν αύριο το πρωί στις 11🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε αδιέξοδο οδηγήθηκαν οι διαβουλεύσεις των ηγετών των 27 χωρών της ΕΕ (απουσιάζει ο Νίκος Αναστασιάδης) αναφορικά με τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις ευρωπαϊκές θέσεις κλειδιά.
Οι διαπραγματεύσεις κράτησαν περίπου 18 ώρες, ενώ πριν από λίγα λεπτά ο Πρέμπεν Άαμαν, εκπρόσωπος του Ντόναλντ Τουσκ, ανακοίνωσε μέσω του Twitter ότι ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου αποφάσισε να διακόψει τις συνομιλίες, οι οποίες θα συνεχιστούν το πρωί της Τρίτης στις 11 (12 ώρα Ελλάδος).
Η απόφαση λήφθηκε λόγω του γεγονότος ότι κάποιοι ηγέτες είχαν ανειλημμένες υποχρεώσεις και έπρεπε να φύγουν το μεσημέρι, αλλά μαρτυρά τη δυσκολία των Ευρωπαίων να καταλήξουν σε συμφωνία.
Διαβάστε ακόμη
Άδεια πόλη η Αθήνα: Πάνω από 500.000 οι εκδρομείς του Πάσχα - Στο «κόκκινο» η κίνηση σε λιμάνια και ΚΤΕΛ
Ντροπιαστικές εικόνες στη Ζάκυνθο: Λαθροθήρες ξυλοκόπησαν εθελοντές - Κατέστρεψαν στοιχεία και έκλεψαν σακίδιο
Ραγδαίες εξελίξεις στο σκάνδαλο της Πολεοδομίας της Ρόδου: Εισαγγελική πρόταση-κόλαφος
Τομ και… Τζέρι: «Φιλέλληνες» ελληνικής καταγωγής σταύρωσαν την Ελλάδα- Πώς βοήθησαν τη Χούντα της 21ης Απριλίου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr