Η πρώτη σύζυγος του Πρινς συνεχίζει να πουλάει τα πανάκριβα κοσμήματά του
Η Μέιτε Γκαρσία πέρυσι πώλησε ένα μενταγιόν του Πρινς και τα βραχιόλια Versace του ανεπανάληπτου ποπ σταρ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μερικά από τα υπάρχοντά του Πρινς, έβγαλε προς πώληση, η πρώτη του σύζυγος Μέιτε Γκαρσία, με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από το θάνατο (21 Απριλίου 2016) του ποπ σταρ.
Σύμφωνα με την εταιρεία πώλησης αντικών MS Rau, μεταξύ των αντικειμένων που δόθηκαν προς πώληση είναι ένα ζευγάρι δακτυλιδιών δεκατεσσάρων καρατίων έναντι 24.500 δολαρίων, ένα σκουλαρίκι τύπου ear cuff, καθώς και τα γυαλιά ηλίου «Medusa» του οίκου Versace. Η Γκαρσία πέρυσι πώλησε ένα μενταγιόν του Πρινς και τα βραχιόλια Versace που είχε.
Το 2016, η πρώτη σύζυγος του τραγουδιστή μαζί με τον πρώην μάνατζερ του δημοπράτησαν μια συλλογή αντικειμένων του Πρινς, μεταξύ των οποίων ήταν μία κιθάρα, κασέτες ντέμο, χειρόγραφα με στίχους, το δαχτυλίδι αρραβών της Γκαρσία με τον Πρνς, ένα ζευγάρι χειροπέδες με στρας που χρησιμοποίησε σε ο τραγουδιστής σε συναυλίες του.
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



