Έλενα Παπαρίζου: Συγκίνηση για το χωριό της στην Καρδίτσα που χτυπήθηκε από τον «Ιανό»
Η 'Ελενα Παπαρίζου μίλησε για το χωριό της, το Μουζάκι Καρδίτσας, που «χτυπήθηκε» από τον Ιανό🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Έλενα Παπαρίζου, καλεσμένη χθες στο «Καλό Μεσημεράκι», μίλησε μεταξύ άλλων στον Νίκο Μουτσινά για την ιδιαίτερη πατρίδα της, το Μουζάκι Καρδίτσας, που χτυπήθηκε άγρια από το πέρασμα του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός». Η γνωστή τραγουδίστρια πάρα πολύ συγκινημένη, τόνισε τη σημασία που έχει να ενισχυθούν με κάθε τρόπο οι πληγείσες περιοχές ώστε να αποκατασταθούν οι καταστροφές.
Η γνωστή τραγουδίστρια είπε ότι νιώθει μια τεράστια ανάγκη να βοθήσει το χωριό της μέσα σε αυτό το δύσκολο διάστημα. Μάλιστα η Έλενα Παπαρίζου διηγήθηκε ένα περιστατικό από τις φετινές της διακοπές εκεί, όταν έπαθε αλλεργικό σοκ και έσπευσε στο ισοπεδωμένο σήμερα Κέντρο Υγείας στο Μουζάκι για τις πρώτες βοήθειες.
Η Έλενα Παπαρίζου είπε ότι μίλησε με τους συγγενείς της και ήταν συγκλονισμένη. Μίλησε επίσης με τον συμπατριώτη της, βουλευτή Καρδίτσας και πρώην Δήμαρχο Μουζακίου, Γιώργο Κωτσό, αναζητώντας τρόπο να βοηθήσει μετά τη βιβλική καταστροφή.
Τραγωδία στον Ατλαντικό: Ανάμεσα στα θύματα του «Lily Jean» 33χρονος Έλληνας ψαράς από την Κρήτη
Μικρό διάλειμμα πριν το νέο κύμα κακοκαιρίας: Πού και πότε θα χτυπήσει - Πρόγνωση Μαρουσάκη
Γιατί η κυβέρνηση ανοίγει τώρα τη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση: Ποια άρθρα μπαίνουν στο τραπέζι του διαλόγου
Τα ψίχουλα που είδαν οι μισθωτοί, η άρση της μονιμότητας στο δημόσιο που θα ανακοινώσουν Μητσοτάκης και Παπαστεργίου στο κάδρο της «Βιολάντα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




