Σταμάτης Κραουνάκης για Νατάσα Θεοδωρίδου: «Δεν καταλαβαίνω τη φωνή της, αγκομαχάει»
Το σχόλιο που έκανε ο Σταμάτης Κραουνάκης για τη φωνή της Νατάσας Θεοδωρίδου που έχει προκαλέσει πολλά σχόλια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Σταμάτης Κραουνάκης εμφανίστηκε, μέσω skype, στην εκπομπή «TRT» του Σωτήρη Πολύζου και σχολίασε τις φωνές γνωστών Ελλήνων τραγουδιστών. Αν και μίλησε με κολακευτικά λόγια για την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, το σχόλιο που έκανε για τη φωνή της Νατάσας Θεοδωρίδου έχει προκαλέσει πολλά σχόλια.
«Ακούμε τραγουδιστές και νομίζουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε ποιος είναι, αν δεν ξέρουμε ότι το τραγούδι είναι του τάδε. Δεν ακούμε φωνή να διακρίνεται. Οι τελευταίες φωνές που διακρίνω ποιοι είναι, είναι ο Αντώνης Ρέμος και ο Γιώργος Μαζωνάκης. Η Νατάσα Θεοδωρίδου δεν είναι της αρεσκείας μου. Δεν την καταλαβαίνω τη φωνή της, αγκομαχάει. Οι σοβαρές τραγουδίστριες τελειώνουν στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη και την Ελευθερία Αρβανιτάκη. Από εκεί και πέρα έχουμε ρέπλικες» δήλωσε ο Σταμάτης Κραουνάκης.
Η εποχή του «housefishing»: Εξωραϊσμένες αγγελίες ακινήτων με ΑΙ δίνουν νέα διάσταση στη στεγαστική κρίση
Ερντογάν στο OPEN για το casus belli: «Να καθίσουμε στο τραπέζι να το επιλύσουμε»
Θρίλερ στο Άργος: Οι κρίσιμες βαλλιστικές και τα ερωτήματα για τον σοβαρό τραυματισμό του 20χρονου
Βίντεο ντοκουμέντα με τη συμμορία που ανατίναζε ΑΤΜ «εν δράσει» - Συνελήφθη ο φερόμενος αρχηγός
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




