Πρώτη φορά πατέρας ο Κικίλιας - Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι η Τζένη Μπαλατσινού
Η Τζένη Μπαλατσινού έχει αποκτήσει ακόμη τρία παιδιά από τον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Κωστόπουλο, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πατέρας έγινε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας για πρώτη φορά, αφού η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι ανήμερα των Χριστουγέννων.
Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιούνιο του 2019. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων, το ειδυλλιακό εκκλησάκι που βρίσκεται στον λόφο του Λυκαβηττού, με κουμπάρους το ζεύγος Ηλία Καντζούρη και Έμη Πανουσοπούλου. Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, με μόλις 100 καλεσμένους.
Η Τζένη Μπαλατσινού έχει ήδη τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Πέτρο Κωστόπουλο, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον μικρό Μάξιμο.
Διαβάστε ακόμη
Η Gen Z στους δρόμους σε όλο τον κόσμο: Γιατί; Ακρίβεια, στέγη και χαμένη εμπιστοσύνη
Αλβανία σε αναβρασμό: Νεολαία εναντίον Ράμα, κάθε μέρα - «Δεν μας λήστεψαν απλώς, μας περιφρόνησαν»
Ήταν τελικά αυτοκτονία ή δολοφονία; Γιατί ανοίγει ξανά συζήτηση για τον θάνατο του Κερτ Κομπέιν
Από υπερβολική δόση φαιντανύλης φέρεται να πέθανε το 34χρονο μοντέλο και πρώην σύντροφος του Τζάστιν Μπίμπερ, Σαχάρα Ρέι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



