Ζωζώ Σαπουντζάκη: Εκανα σπαγγάτο, ήμουν έγκυος κι έχασα το παιδί
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη μίλησε μεταξύ άλλων στην Κατερίνα Καινούργιου για την εγκυμοσύνη της και τους άνδρες που καθόρισαν τη ζωή της🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αγνωστα περιστατικά που σημάδεψαν τη ζωή της εξομολογήθηκε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, μιλώντας σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς στο OPEN TV και την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε!».
Η αγαπημένη του ελληνικού κοινού σχολίασε πως έμεινε έγκυος όταν παντρεύτηκε το δεύτερο άνδρα της. «Αγαπώ πολύ τα παιδιά. Oταν παντρεύτηκα με τον δεύτερο άνδρα μου, τον Ανδρέα, ο οποίος ήταν εξαιρετικό παιδί, ήμουν έγκυος. Έβαινα στην σκηνή κι έκανα σπαγγάτο αμερικάνικο. Νόμιζα ότι θα κάνω το παιδί και θα κάνω τα πάντα. Έπαθα παλίνδρομο κι έτσι δεν μπόρεσα να το κάνω. Από τότε και μετά δεν έτυχε κι έμεινε το θέμα παιδί. Δεν παύω όμως να αγαπώ πολύ τα παιδιά και τα ανίψια μου», είπε η ηθοποιός.
Μιλώντας για τις ερωτικές σχέσεις που καθόρισαν τη ζωή της, η Ζωζώ Σαπουντζάκη αποκάλυψε ότι ποτέ δεν έκανε δεσμό με συνάδελφό της - οι δύο γάμοι της ήταν με έναν γιατρό και έναν δικηγόρο - διότι η μητέρα της, την οποία άκουγε πάντα, της είχε πει να μείνει μακριά από το θέατρο.
Αναφερόμενη στην πρώτη της γνωριμία με τον Μάνο Χατζιδάκι, δήλωσε πως τους σύστησε ο ιδιοκτήτης της δισκογραφικής εταιρείας Odeon όταν ο συνθέτης ήταν σχετικά άσημος. Hταν ένα πρωί που η Ζωζώ είχε πάει στο στούντιο για να ηχογραφήσει δύο τραγούδια και ο Χατζιδάκις έκατσε στο πιάνο να παίξει μία σύνθεσή του.
Είδαμε την «Οδύσσεια» του Νόλαν: Τρίωρο χασμουρητό και Δούρειος Ίππος στην αισθητική μας - Ο Όμηρος; Απών!
Η νέα στρατηγική του ΝΑΤΟ: Αποτροπή μέσω μιας Συμμαχίας Ετοιμότητας;
«Πόλεμος» για το νερό: Σφοδρές αντιδράσεις για την υποχρεωτική απορρόφηση ΔΕΥΑ από ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ
Χάος στον Καναδά: Πάνω από 200 πυρκαγιές εκτός κάθε ελέγχου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




