Τάκης Ζαχαράτος: Τι είπαν στο τηλέφωνο Βίσση και Βανδή πριν την κοινή εμφάνιση
Δεν μπόρεσε να αντισταθεί ο Τάκης Ζαχαράτος μετά τη συνάντηση Βίσση - Βανδή στο J2US🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα διαφορετικό παρασκήνιο της ιστορικής τηλεοπτικής συνάντησης της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή στη σκηνή του J2US «αποκαλύπτει» με τη γνωστή του θεατρικότητα και το χιούμορ του ο Τάκης Ζαχαράτος. Σε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο που κοινοποίησε στο Instagram ο Ζαχαράτος μιμείται τις δύο γνωστές τραγουδίστριες, και καταγράφει το σημαντικό τηλεφώνημά τους πριν εμφανιστούν για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή. Τι θα φορέσουν, τι θα τραγουδίσουν και η κυπριακή προφορά της Άννας Βίσση!
Διαβάστε ακόμα: Δέσποινα Βανδή: Πρωτοχρονιά 2021 με τα «Σεντόνια» από την Άννα Βίσση
«Άννα –Δέσποινα. Ε ναι ! Δεν μπορούσα να αντισταθώ σε αυτό το πρωτοχρονιάτικο δώρο. Δείτε αποκλειστικά εδώ τι συνέβη στα backstage λίγο πριν την ιστορική συνύπαρξη Άννας – Δέσποινας!» έγραψε ο Τάκης Ζαχαράτος στην ανάρτησή του.
Ο Τραμπ μετρά κέρδη και ζημιές από μία εύθραυστη εκεχειρία: Υπάρχει πιθανότητα να βγει «λευκός καπνός»;
Έρχονται και νέοι ... καύσωνες στις ράγες του Μετρό Αθήνας - Άλλα τρία καλοκαίρια χωρίς κλιματισμό
Ανήλικοι και social media: Ο εθισμός έχει πολλά πρόσωπα - Μπορεί το «μπλόκο» να λειτουργήσει;
Ποιους θέλει το Μαξίμου πρώτους σε Βόρειο και Νότιο Τομέα, η εμπειρία του εισαγγελέα του ΑΠ στην ΕΥΠ και το ΠΑΣΟΚ που καλεί εισαγγελέα για τον Άδωνι
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




