Αννα Βίσση: Εμβολιάστηκε για τον κορoνοϊό - Το πικρόχολο σχόλιο για την ηλικία της και η απάντησή της
Η Άννα Βίσση αποκάλυψε ότι επισκέφθηκε τον ΕΦΚΑ Ηρακλείου για να λάβει την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το εμβόλιο του κορονοϊού έχει έρθει στη χώρα μας και όπως είναι γνωστό οι πρώτοι Έλληνες έχουν ήδη εμβολιαστεί. Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Άννα Βίσση αποκάλυψε ότι επισκέφθηκε τον ΕΦΚΑ Ηρακλείου για να λάβει την πρώτη δόση και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.
Διαβάστε ακόμα: Λεωνίδας Κακούρης: Ένα κτήνος που του άρεσε να σφίγγει στην αγκαλιά του παιδιά μέχρι να ραγίσουν
«Vaccine day. Ευχαριστώ τα κορίτσια στο ΕΦΚΑ Ηρακλείου, που με "διασκέδασαν", όπως κι εγώ αυτές στο παρελθόν. Ελπίζω τα "θέματά" μας να λήξουν κάποια στιγμή σύντομα και να ξαναχαρούμε την ανθρώπινη επαφή μας» έγραψε στη λεζάντα, δημοσιοποιώντας μία σειρά από φωτογραφίες και βίντεο την ώρα που της έκαναν το εμβόλιο.
Ωστόσο, κάτω από τη δημοσίευση, υπήρχε ένα πικρόχολο σχόλιο, με την Άννα Βίσση, όμως, να μην το αφήνει να περάσει έτσι. Συγκεκριμένα, ένας χρήστης έγραψε: «Α, έφτασε η ηλικιακή ομάδα 70-75;», με την τραγουδίστρια ν' απαντά: «Όχι, το 100-105, πώς και δεν ήσουν εκεί;».
Διαβάστε ακόμα: Ρένια Λουϊζίδου για Μενδώνη: Αν πεις «δεν ξέρω», θα πρέπει να πεις και «παραιτούμαι»
Τι σημαίνει για την Ελλάδα η αποπομπή της Γκίλφοϊλ - Ο προσωρινός διάδοχος και τα επόμενα βήματα
Πού θα χτυπήσουν οι καταιγίδες μέχρι την Τετάρτη - Η εικόνα για την Αττική και οι περιοχές που κινδυνεύουν
«Βρήκα το μωρό μου κατάμαυρο»: Οι συγκλονιστικές καταθέσεις των επιζώντων στη δίκη για τα Τέμπη
Απίστευτη απάτη: Εκμεταλλεύτηκε την τηλεργασία και δούλευε σε 5 υπουργεία ταυτόχρονα - Πώς τον έπιασαν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



