Νίκος Μουτσινάς: Επέστρεψε με μπλε μουστάκι και χωρίς τους Alcatrash - Ποιος πήρε τη θέση τους
Ο κορονοϊός «χτύπησε» και το «Καλό Μεσημεράκι», ωστόσο, ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε στον τηλεοπτικό αέρα, χωρίς τους Alcatrash, που είναι ακόμη σε καραντίνα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Εκτός τηλεοπτικού αέρα έμεινε την προηγούμενη εβδομάδα, ο Νίκος Μουτσινάς. Σε ανάρτηση που είχε κάνει στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ο παρουσιαστής είχε αναφέρει ότι βρέθηκαν θετικά κρούσματα κορoνοϊού στο «Καλό Μεσημεράκι» και ενημέρωσε ότι η εκπομπή δεν θα βγει ζωντανά για κάποιες ημέρες, για προληπτικούς λόγους.
Διαβάστε επίσης: Josephine: Εμφανίστηκε στο «Καλό Μεσημεράκι» πάνω σε καρότσα αγροτικού
Το μεσημέρι της Δευτέρας (12/4), όμως, ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε με μπλε μουστάκι, ευδιάθετος και ανανεωμένος. Στη θέση των Alcatrash, που νοσούν από κορονοϊό, είδαμε τον Ηλία Βρεττό με τους μουσικούς του, οι οποίοι θα εμφανίζονται στην εκπομπή μέχρι να επιστρέψουν οι συνεργάτες του παρουσιαστή.
«Τα παιδιά είναι καλά γι' αυτό και κάνουμε πλάκα. Τους χτύπησε και αυτούς όλους ο κορονοϊός. Είναι, όμως, όλα καλά» ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς στην αρχή της εκπομπής. Στη συνέχεια, εμφανίστηκε η Βάνια για να πει το καθιερωμένο «κρύο» ανέκδοτο της ημέρας.
Διαβάστε επίσης: Σάκης Τανιμανίδης: Η Φάρμα και η ερώτηση στον Νίκο Μουτσινά που προκάλεσε αμηχανία
Πώς η ιρανική επίθεση στο Ντιέγκο Γκαρσία αλλάζει τα δεδομένα - «Στο στόχαστρο ακόμη και οι ΗΠΑ»
Η στρατηγική της ελεγχόμενης αναμονής: Τα διλήμματα του Μεγάρου Μαξίμου προ των αποφάσεων
Δολοφονία Κλεομένη: Προφυλακίστηκε ο 19χρονος που ήταν μαζί του το μοιραίο βράδυ
Στον ανακριτή ο Τσαγκαράκης: Φωτογραφίες από όσα κατάσχεσε η ΕΛΑΣ - 190.000 ευρώ και μόλις 7 γνήσια έργα ανάμεσα σε εκατοντάδες πλαστά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



