Μαρία Μενούνος: Μιλά για τις εξωσωματικές και τον όγκο στο κεφάλι (pics)
«Ο γιατρός μου με συμβούλευσε να μην κάνω άλλη εξωσωματική, θα ήταν μεγάλο ρίσκο για την υγεία μου», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η γνωστή δημοσιογράφος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Η Μαρία Μενούνος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «InStyle» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις εξωσωματικές, το πρόβλημα υγείας της μητέρας της, αλλά και την περιπέτεια που είχε με την δική της υγεία το 2017.
Τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα για την γνωστή δημοσιογράφος, καθώς το ένα χτύπημα της ζωής διαδεχόταν το άλλο. Η μητέρα της διαγνώστηκε με καρκίνο: «Η μαμά μου σήμερα είναι πολύ καλά. Ο όγκος έχει μειωθεί πέρα από κάθε προσδοκία. Είναι ένα θαύμα αυτό που συνέβη. Καθημερινά ευχαριστώ τον Άγιο Νεκτάριο, στον οποίο είναι αφιερωμένη η ορθόδοξη εκκλησία που έχουμε στο Λος Άντζελες».
Λίγο καιρό μετά, η Μαρία διαγνώστηκε με καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο, ωστόσο πλέον πιστεύει πως για κάποιο λόγο έγινε και αυτό: «Ειλικρινά πλέον πιστεύω ότι ήταν δώρου Θεού. Έπρεπε να αλλάξω την ζωή μου και δεν το είχα καταλάβει. Δεν ήμουν πραγματικά ευτυχισμένη και ας ήταν θεωρητικά όλα καλά. Όλο δούλευα. Αν δεν μου είχε συμβεί αυτό, δεν θα πήγαινα ποτέ στην Ελλάδα για να παντρευτώ. Μέχρι να παρουσιαστεί το πρόβλημα υγείας μου, η βασική μου προτεραιότητα ήταν η δουλειά μου».
Η Μαρία Μενούνος, γνωρίστηκε με τον Αντεργκάρο Κέβιν τον Απρίλιο του 1998. Παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, ενώ το ζευγάρι το 2016, είχε μια αποτυχημένη προσπάθεια εξωσωματικής.
«Ο γιατρός μου με συμβούλευσε να μην κάνω άλλη εξωσωματική, θα ήταν μεγάλο ρίσκο για την υγεία μου. Θα ήθελα να ζήσω την εμπειρία της εγκυμοσύνης αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Στα σχέδιά μας λοιπόν είναι να γίνουμε γονείς μέσω παρένθετης μητέρας».
Σκληρό «πόκερ» Τραμπ-Ζελένσκι στη Φλόριντα για την ειρήνη στην Ουκρανία - Τα «αγκάθια» και οι «κόκκινες» γραμμές
Σε τροχιά σύγκρουσης οι αγρότες: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους - Σκέψεις για κλείσιμο και των παράδρομων
Μπριζίτ Μπαρντό: «Και ο Θεός έπλασε τη γυναίκα» - H πορεία μιας θρυλικής σταρ
Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο OPEN με Άντζελα Δημητρίου και Λευτέρη Πανταζή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



