Θύμα ξυλοδαρμού ο Άνθιμος Ανανιάδης
Τον χτύπησαν δύο κουκουλοφόροι έξω από το σπίτι του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κάτω από το σπίτι του, στην περιοχή του Ψυρρή, ο Άνθιμος Ανανιάδης δέχθηκε επίθεση από δύο κουκουλοφόρους.
Την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του λίγο πριν τα μεσάνυχτα και προσπαθούσε να βάλει το κλειδί στην πόρτα για να ανοίξει, τότε άρχισαν δύο άτομα να τον χτυπούν. Ξαφνικά, εμφανίστηκε ένας αλλοδαπός, κινέζικης καταγωγής και μόλις έγινε αντιληπτός από τους αγνώστους, αυτοί τράπηκαν σε φυγή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv.gr, o ηθοποιός επικοινώνησε, αμέσως, με το δικηγόρο του για να πάνε μαζί στο αστυνομικό τμήμα και παρουσία του αυτόπτη μάρτυρα να καταθέσουν μήνυση κατά αγνώστου.
Μέχρι στιγμής, ο ηθοποιός δεν έχει αποφασίσει αν τελικά θα καταθέσει μήνυση, ενώ έχει μόνο κάποιες γρατζουνιές στο σώμα του.
«Cuckooing»: Όταν η συμμορία σου καταλαμβάνει το σπίτι για να πουλάει ναρκωτικά - Η απίστευτη ιστορία του Ντάνκαν
Δημοσκόπηση MRB για το OPEN: 6 στους 10 ζητούν πιο ευέλικτη στάση απέναντι στη Ρωσία - Ποια χώρα εμπιστεύονται περισσότερο οι Έλληνες
Σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής για τη γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Κατακρεούργησε την 25χρονη Πηνελόπη με 15 μαχαιριές, οι 7 πισώπλατα
Θάνατος Μαζωνάκη: «Άσε, θα τον συγυρίσω εγώ» - Η αποκαλυπτική συνομιλία του υπνοθεραπευτή με την γιατρό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



