Η Μπέλα Χαντίντ στην Αθήνα: Κρύο, σουβλάκι και βόλτες στο κέντρο (pics+vid)
Επαγγελματικοί λόγοι έφεραν το σουπερμόντελ Μπέλα Χαντίντ (Bella Hadid) στην χώρα μας για μία μέρα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το διάσημο μοντέλο Μπέλα Χαντίντ (Bella Hadid) βρέθηκε στη χώρα μας από το βράδυ της Κυριακής για φωτογράφηση σε εξώφυλλο γνωστού περιοδικού. Το πασίγνωστο μοντέλο που συνήθως εμφανίζεται με την επίσης διάσημη αδερφή της Τζίτζι Χαντίντ, δεν παρέλειψε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της followers ότι βρίσκεται στην Αθήνα.
Η Μπέλα ψηφίστηκε «Μοντέλο της Χρονιάς» από το περιοδικό GQ το 2016, ενώ κατατάχθηκε και στη λίστα με τα 50 κορυφαία μοντέλα του πλανήτη. Είναι κόρη του πάμπλουτου κτηματομεσίτη Μοχάμεντ Χαντίντ και του πρώην μοντέλου Γιολάντα Χαντίντ και βρίσκεται ανάμεσα στα πλουσιότερα μοντέλα της βιομηχανίας του θεάματος.
Το 22χρονο μοντέλο - πού δήλωσε ότι έχει κοιμηθεί ελάχιστα - έκανε αναρτήσεις στο Instagram από την άφιξή της, αλλά και από τις βόλτες της στην Αθήνα. Η εικόνα που σχολιάστηκε πιο πολύ από όλες ήταν εκείνη με το σουβλάκι, πάνω στην οποία έγραψε ότι βρίσκεται στον «παράδεισο».
Δείτε στο βίντεο λεπτομέρειες από την άφιξή της Μπέλα Χαντίντ:
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
«Βαρύ» όνομα της αλβανικής μαφίας ο τραυματίας στο Μικρολίμανο - Είχε πυροβολήσει αστυνομικούς με καλάσνικοφ
Περιμένοντας τον Τσίπρα: Το νέο κόμμα, το αδιέξοδο στον ΣΥΡΙΖΑ και το «βελούδινο» διαζύγιο στη Νέα Αριστερά
Εντολή Μαξίμου για «γκάζια» στην Υγεία: Τα έργα που μένουν στα χαρτιά και τα 120 εκατ. ευρώ
Η εκδίκηση των Αρμενίων για τη γενοκτονία του λαού τους ήταν σκληρή – Πώς εξοντώθηκαν οι αρχιτέκτονες της Σφαγής
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




