Η Μπέλα Χαντίντ στην Αθήνα: Κρύο, σουβλάκι και βόλτες στο κέντρο (pics+vid)
Επαγγελματικοί λόγοι έφεραν το σουπερμόντελ Μπέλα Χαντίντ (Bella Hadid) στην χώρα μας για μία μέρα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Το διάσημο μοντέλο Μπέλα Χαντίντ (Bella Hadid) βρέθηκε στη χώρα μας από το βράδυ της Κυριακής για φωτογράφηση σε εξώφυλλο γνωστού περιοδικού. Το πασίγνωστο μοντέλο που συνήθως εμφανίζεται με την επίσης διάσημη αδερφή της Τζίτζι Χαντίντ, δεν παρέλειψε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της followers ότι βρίσκεται στην Αθήνα.
Η Μπέλα ψηφίστηκε «Μοντέλο της Χρονιάς» από το περιοδικό GQ το 2016, ενώ κατατάχθηκε και στη λίστα με τα 50 κορυφαία μοντέλα του πλανήτη. Είναι κόρη του πάμπλουτου κτηματομεσίτη Μοχάμεντ Χαντίντ και του πρώην μοντέλου Γιολάντα Χαντίντ και βρίσκεται ανάμεσα στα πλουσιότερα μοντέλα της βιομηχανίας του θεάματος.
Το 22χρονο μοντέλο - πού δήλωσε ότι έχει κοιμηθεί ελάχιστα - έκανε αναρτήσεις στο Instagram από την άφιξή της, αλλά και από τις βόλτες της στην Αθήνα. Η εικόνα που σχολιάστηκε πιο πολύ από όλες ήταν εκείνη με το σουβλάκι, πάνω στην οποία έγραψε ότι βρίσκεται στον «παράδεισο».


Δείτε στο βίντεο λεπτομέρειες από την άφιξή της Μπέλα Χαντίντ:
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Απειλές στην τουρκική τηλεόραση: «Αιτία πολέμου ακόμη κι ένα μέτρο πέρα από τα έξι μίλια»
Γιατί η νίκη του ακροδεξιού AfD στη Σαξονία-Άνχαλτ αφορά ολόκληρη τη Γερμανία και την Ευρώπη
Η μεγάλη αλλαγή με το Σπίτι μου 3 - Οι δικαιούχοι και ποιοι βγαίνουν κερδισμένοι
Φρικιαστικό βίντεο: Η θανατηφόρα επίθεση κροκόδειλου σε εργαζόμενο και τα σπαρακτικά τελευταία λόγια του θύματος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



